Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 SIC 極魂 古迦---裝甲機 鈎拉姆 Gouram(官圖P3)

如果我要甲蟲車TRCS一架,
甲蟲車BTCS(金甲蟲)一架,
甲蟲一隻,咁我咪要買3隻甲蟲:44::44:
回復 75# 多其
極魂一向唔會翻出, 所以出左甲蟲之後再有車+ 甲蟲set 既機會都幾低
以下只係我個人推測,係咪真就要等bandai加新官圖/出貨先知
2月出ge TRCS可以拆車身、車頭、氣喉,留返萬用車架一個,根據wiki所講(應該叫自己理解)BTCS+金甲蟲部件=Rising Beat Goram
所以e隻甲蟲會跟埋BTCS ge車身、車頭等等令架TRCS變BTCS

akiba showroom

Akiba Showroom
等香港魂 shop 開訂~~ :78:
回復 81# fktuen

之前已經開左訂啦師兄~ :he:
回復  fktuen

之前已經開左訂啦師兄~
Tra 發表於 6-3-2013 12:26 PM

看清楚才知是先前隻甲蟲。:shy:
還以為是新車車~ :78:
以下只係我個人推測,係咪真就要等bandai加新官圖/出貨先知
2月出ge TRCS可以拆車身、車頭、氣喉,留返萬用 ...
lagann 發表於 21-2-2013 09:35 PM

主な商品内容         ・ゴウラム本体
 ・トライチェイサー2000合体用パーツ
 ・ライジングビートゴウラム用パーツ

睇黎呢隻gouram包埋btcs2000既parts既機會係接近零:oh:
看清楚才知是先前隻甲蟲。
還以為是新車車~
fktuen 發表於 6-3-2013 12:51 PM

佢唔會又出多架新車掛...
隻甲蟲合左體都遮左好大部份車身, 所以今次呢隻連埋Rising Parts, 裝埋上去就當係新車加金甲蟲...
如果佢再出多架車, 咁分明就係呃$$ :53:
佢唔會又出多架新車掛...
隻甲蟲合左體都遮左好大部份車身, 所以今次呢隻連埋Rising Parts, 裝埋上去就 ...
Tra 發表於 6-3-2013 05:09 PM

呃$是 bandai 成日都做呢
已經訂咗, 等佢出囉, 最多唔要合體mode
 主な商品内容         ・ゴウラム本体
 ・ト ...
咸陽仔仔 發表於 6-3-2013 03:34 PM

未必冇,好似我之前咁講,Rising beat gouram係Rising gouram+beat chaser,咁勉強都可以將BTCS part歸入Rising beat gouram用part(當然可能只係我一廂情願ge諗法)同埋笨大到而家都未出Rising gouram部件相,可能暗藏玄機