Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 SIC 極魂 古迦---裝甲機 鈎拉姆 Gouram(官圖P3)

但昇華裝甲機 好似係配另一部電單車,  唔係BTCS-2000 !?
j-man 發表於 15-2-2013 03:44 PM

個人看法多數給你車頭及死氣喉變BTCS-2000 ..........
唔包車同人都差唔多五魚,要諗諗
個人看法多數給你車頭及死氣喉變BTCS-2000 ..........
cccccto 發表於 15-2-2013 03:57 PM

"After replacing some of the parts, it can fit Trychaser 2000 released in February." from http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop
去{:2_121:}買架  SIC車 先^**,重要有燈著
整~~ 即刻要追返架車
極魂都5舊,我玩番正常SIC算。:80:
咁會唔會出BTCS+甲蟲+紅金form set ga,會就梗係入full set 冇就要入2月架車la
咁會唔會出BTCS+甲蟲+紅金form set ga,會就梗係入full set 冇就要入2月架車la
lagann 發表於 15-2-2013 07:24 PM

笨大冇理由咁蝕嘅, 分開出賺多D嘛~~~~
而家係咪都限定
死B社
甲蟲+電單車, 可能呢隻會係第一架入手既電單車.
不過都唔會平..........
一看就知单虫吧 车是之前那部
買齊晒米要千幾?! 真係支持唔住. :70:
HK
stonekeung01 發表於 15-2-2013 04:07 PM

Thanks a lot Stonekeung Bro~~~ :$ :64:
"替換部份部件后可與2月發售的Trychaser 2000合體。來重現大容量的Try Gouram吧。
亦隨附Rising Beat Gouram用部件

商品內容

・Gouram本體
 ・Trychaser 2000合體用部件
 ・Rising Beat Gouram用部件"

Very nice:43: