Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 SIC 極魂 古迦---裝甲機 鈎拉姆 Gouram(官圖P3)

:66:嘩!!!極魂電單車加甲蟲八條魚都唔知攪唔攪得掂:38:
:66:嘩!!!極魂電單車加甲蟲八條魚都唔知攪唔攪得掂:38:
B記超無良:44:,成五舊幾買甲蟲,三舊買電單車,一舊買古迦,即係成千蚊買隻"極暈":30:,我玩舊版仲好:53:
嘩!!!極魂電單車加甲蟲八條魚都唔知攪唔攪得掂
Dickmantik1209 發表於 16/2/2013 14:23

No need , 6xx only for combo set
而家連極魂都出得咁貴:ar:
我到而家都唔係好明,咁e隻甲蟲可以變金甲蟲,有件可以同2月架車合體,之後再出一架(可能係魂shop)車+Rising mighty form,定係之後會再出甲蟲+車+人set:30:
回復 66# lagann[/ip]

其實只係出魂限甲蟲可與電單車合體的
而不包括人及電單車(要另外自己買)
不過隻極魂甲蟲真係太貴乜都唔包!
回復  lagann[/ip]

其實只係出魂限甲蟲可與電單車合體的
而不包括人及電單車(要另外自己買)
不過隻 ...
doglwl 發表於 17-2-2013 08:55 AM

我係指2月出TRCS,魂限出甲蟲(可變金甲蟲),咁第1頁又話會有BTCS同Rising mighty,咁到底係會甲蟲同BTCS+Kuuga分2set出定係之後會有魂限係有晒甲蟲+車+人
"替換部份部件后可與2月發售的Trychaser 2000合體。來重現大容量的Try Gouram吧。
亦隨附Rising Beat Gou ...
brian0827 發表於 16-2-2013 11:59 AM

甘葛話心理都平衡D∼∼∼
我都係不太明白:38:魂限呢隻甲虫有沒有連車?要不要買現在已出那架車才可變車呢?:30:
我都係不太明白魂限呢隻甲虫有沒有連車?要不要買現在已出那架車才可變車呢?
Dickmantik1209 發表於 17-2-2013 08:46 PM

應該要買埋架車先可以變大車
:66:兩魚幾加五魚幾:38:乘八條魚買極魂車仔!:30:家陣D玩具真係:44:有錢人先可以玩:26:
咁BTCS點算?.....
如果係單出都好...
"替換部份部件后可與2月發售的Trychaser 2000合體。來重現大容量的Try Gouram吧。
亦隨附Rising Beat Gou ...
brian0827 發表於 16-2-2013 11:59 AM

:70:  官圖又唔出Rising Beat Gouram用部件 , 玩野咩:*
不過就算可變Rising mode, 都真係好貴....:time:
我唔明呀,其實而家係今個月(13年2月)出既電單車,之後加上呢隻甲虫,之後合埋可以做到甲虫車,咁而家呢個TOPIC係唔係講遲D會有車+甲虫既SET咁解呀?
無理由BANDAI會自打咀巴架?﹗