Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by CombattraV"--------POPY DX V型電磁俠

回復 29# 4mm

都很舊了....只有5-6成新...不過都叫做玩過"神物"...已開心到不得了:77:
呢set我同事都有...佢特別拎過番來比我玩.對我來說已經無憾..佢仲話我知他當年用晒畢生積蓄一共2xx來買.,仲 ...
老文 發表於 23-1-2013 09:11 AM

有呀, 不過一直未開封, 因為已經display咗GX-31出嚟...
回復 32# CombattraV

good呀!呢隻真係淨睇盒都正:71:
回復  CombattraV

good呀!呢隻真係淨睇盒都正
老文 發表於 23-1-2013 10:39 AM

Yea, 個盒整埋手抽真係好正, 向以前嘅BOXSET design致敬..........但最估唔到係佢家陣升成咁:ice:
回復 34# CombattraV

簡直恐怖....唔知係咪多左強國人市場...而家真係乜都貴:67:

簡直恐怖....唔知係咪多左強國人市場...而家真係乜都貴
老文 發表於 23-1-2013 10:53 AM

咪就係:cool:, 家陣有啲新玩具出咗幾個月之後嘅抄價已經夠我買一啲中古舊合金, 真係痴痴地.........我零願買舊合金好過, 用料又好啲...而家啲新合金我敢保證一定放唔到30年咁耐:67:
回復 36# CombattraV

總之就生活難...玩玩具都難....好可怕:67:

總之就生活難...玩玩具都難....好可怕
老文 發表於 23-1-2013 11:06 AM

唉, 咪就係, 有次有個老細同我購班强國人識分啲舊合金嘅期數重清楚過佢地, 問你死未, 重之樓同玩具都比佢地玩哂la.........:70:
回復 38# CombattraV

haha...真係多左一班"高手"...想入到好價都難...先殺日本..再清香港...:68:
真品時光~大飽眼福,多謝樓主:71:
咪就係, 家陣有啲新玩具出咗幾個月之後嘅抄價已經夠我買一啲中古舊合金,  ...
CombattraV 發表於 23-1-2013 10:59 AM

30年!? 三年唔甩手甩腳爆膠都還神.....我果時隻MAX FACOTRY GGGG....慘死...擺埋一排拎出黎....全分裂...

簡直恐怖....唔知係咪多左強國人市場...而家真係乜都貴
老文 發表於 23-1-2013 10:53 AM

係啦, 某d 中古價...無理頭勁爆昇....
回復 42# Taru

我都成屋玩具...但玩具升值...我一d都唔覺得開心...只係覺得個市場好唔正常...有邊d人真係真心去玩件玩具呢....:67:
强大!!!!!!!:shiny::71:
Classic never die! :71: