Toysdaily 玩具日報

樓主: kevchan1103

[Hot Toys] 我又來Why So Serious - DX11 Joker (2-4-2013 Updated 13 new photos)

回復  E神
唔係喎,可能真係有得諗:

仲有隻木紋色,正過我個支,你地諗諗啦!
kevchan1103 發表於 21-1-2013 09:13 PM

好平~~~
丟想入呀~ching~
有冇大大有興趣~又可幫手買~~~~
火箭筒 在戲中是木紋色嗎>>
正喎!師兄!等我都買定支炮玩下先!
拍得有Feel, 一個讚:71:
回復 33# babycar
啡色部份咪木紋色囉。
我前面條淘淘link有賣我個款同另外一款,不過我個支d色無另外個支咁靚,另外個支彈頭仲可以取下,不過索價貴一截,成7草人仔未包運費。不過呢支應該就係某位ching提過個支ZYTOYS牌子

我也買了一支可取下彈頭的火箭筒,內有兩個彈頭的那種
小丑的武器現在我只欠鐵通,即是尾段放幾只狗咬batman那一幕,
請問有無大大可指教小弟能在那裏找得到呢,謝謝
唔睇師兄啲相,都唔知道joker同火箭炮咁夾 ^^ 又破財了
ZYTOYS有出,  MK兵人鋪有, 幾草.

ZYTOYS有出,  MK兵人鋪有, 幾草.
catcat 發表於 22-1-2013 10:59 AM

Yes, 呢支正過我個支~
我也買了一支可取下彈頭的火箭筒,內有兩個彈頭的那種
小丑的武器現在我只欠棒球棍,即是尾段放幾只狗咬ba ...
神宗一郎 發表於 22-1-2013 10:44 AM

棒球棍就真係唔知,sorry幫唔到你~
Nice photos, thx for sharing:71:
棒球棍就真係唔知,sorry幫唔到你~
kevchan1103 發表於 22-1-2013 11:16 AM

唔該晒 師兄 ^^
今日美國時間 January 22 係Heath Ledger 的死忌,推一推Post,記念下。:o
好正啊 ~ 靚相 !! 入左DX12 之後就好想入埋 11 可惜依家太貴了:die:
Updated 13 new photos~~ (#1)