Toysdaily 玩具日報

樓主: kevchan1103

[Hot Toys] 我又來Why So Serious - DX11 Joker (2-4-2013 Updated 13 new photos)

回復 12# graffitihim
回復 13# coltrane
回復 15# berndy1111
回復 16# jackal3890
Thank you all for your kind words!
手榴彈我係當初訂Joker時,即係6月左右已經淘定返來,而家唔知仲有無。不過大家可以試下keywords: ht 小丑 手雷
我只係12"新手,都唔知有咩地方多配件賣,支火箭炮係我機緣巧合下係皆旺3樓好多散貨賣個間舖見到既,盛惠五草八。其他地方或者淘寶可能都有或平d都唔定。Anyway 希望幫到大家~
回復 14# catcat
嘩! 連Cat兄都咁俾面,我覺得好榮幸呀! 我都係睇你教學,偷師一招半式咋!
Anyway, thanks a lot!
火箭炮果張真係無得輸 !!! 好圖呀師兄 !!! :71::71::71:
美圖~~~~~~~~~~~~:$
真係越睇越正,但遺憾自己 26/6 單 ~ 未有得玩!:help:
回復 17# kevchan1103

我都一早訂呢隻再買埋ZY Toys支火箭炮看門口,不過我隻DX11有啲腳軟,唔知有無師兄有相同現象,特別係腳眼位
回復  DreamWorks

唔係嘛,你呢啲自組高手,點會唔知掟?唔好玩我啦

但我都Pm左你anyway
kevchan1103 發表於 21-1-2013 12:56 PM
師兄,
我都想知火箭炮幾錢,同邊到入^^^
thanks,
不如搞個小團購。
So nice well done!!  Let me find find in taobao sin
[quote]師兄,
thanks,
不如搞個小團購。
E神 發表於 21-1-2013 06:38 PM [/quotesupport!!!!!!
[quote]師兄,
thanks,
不如搞個小團購。
E神 發表於 21-1-2013 06: ...
berndy1111 發表於 21-1-2013 07:20 PM

如果搵到好價,
一齊入~~
share 運費~~~~
最好仲有其他好野買~~~~~~~~~~~
回復 23# E神
Ching, 樓上已分享左邊度入
Haha, 間舖都係賣散貨,我諗團購都唔係平好多,直接入去比錢仲方便~
By the way,我今日行過見到仲有得賣,但已標價六草九,都唔知係我記錯定佢加左價...
回復 22# chungyuihing
你指腳踝關節? 都有少少架,只好就住擺pose,或者用佢個stand
回復  E神
Ching, 樓上已分享左邊度入
Haha, 間舖都係賣散貨,我諗團購都唔係平好多,直接入去比錢仲方便 ...
kevchan1103 發表於 21-1-2013 07:39 PM

我以為係淘老賣tim~~搵日去睇睇先~~thx
回復 26# E神
唔係喎,可能真係有得諗:
http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=14620588721
仲有隻木紋色,正過我個支,你地諗諗啦!
回復  E神
唔係喎,可能真係有得諗:

仲有隻木紋色,正過我個支,你地諗諗啦!
kevchan1103 發表於 21-1-2013 09:13 PM

其實都想係 tb 買野,
但,運費仲貴過件散件~~~~~~~