Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 今天舉行的模型真人 Show 27 紀錄圖片~

今次科幻租同飛機組比較多作品, 飛機組 有 BF109 齊齊砌 活動, 成廿架拍埋一齊, 好睇~  :71: ,科幻組有隻做o左鏡面o既"夜鶯" 好搶眼.

現場D 射燈全部都係黃光, 我部DC仔 ,white balance 點set 都好似有D偏色, 敬請原諒~

邊睇邊影, 相有D亂的~ :80:

全相冊 ~
https://plus.google.com/u/0/phot ... 9226146318577?hl=en

其餘圖片請到相冊內觀看~

Thanks for watching ~  :)
https://lh6.googleusercontent.com/-dwGm4yjpt-4/UPvKIgcIGfI/AAAAAAAAFZw/tSr2WSQ0Ylw/s624/114.JPG
goahead 發表於 20-1-2013 07:02 PM

這張是耶穌來嗎?:(
回復 2# AIRU

我低角度影得唔係幾好, 呢張可能清楚D可以睇到全個製作~

回復  AIRU

我低角度影得唔係幾好, 呢張可能清楚D可以睇到全個製作~
goahead 發表於 20-1-2013 07:30 PM

現在似薛歌尼韋花打異形:(