Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

響應, please count me in:52:
回復  hk小文

世代就係咁,做好人都怕會做錯,做好人俾人話傻仔,咁世界咪冇好人囉,咁樣啱唔 ...
chungyuihing 發表於 19-1-2013 04:48 PM

現實就是這樣,想玩贏這遊戲,只能靠人海戰術,我相信到時,連個籌都有價有市,大把0靚仔排埋一份。要夾就搵番自己的朋友夾好了,不然盞打架!
講真,只係一心想玩家可以買到心頭好∼

可能只係自己單方面諗∼
Ching, 請預埋我,支持一人一mj
回復 119# supermodehk2

咁師兄不如供佢出嚟當支持我地啊!

我地未必可以打擊炒家,但我想表達其實有時助長炒家係自己一手做成。
回復  supermodehk2

咁師兄不如供佢出嚟當支持我地啊!

我地未必可以打擊炒家,但我想表 ...
chungyuihing 發表於 20-1-2013 02:44 AM

同意∼
希望支持我們的師兄,全都是玩家
回復 4# chungyuihing

支持起義
到時有人用張唔中籌 , 換張中獎籌
記得順手搣爛佢張 唔中籌

我岩岩上逃保睇野 , 睇到已經賣出超過100套預訂了
D同胞真係把炮 , 好似中硬咁
Hi all, I want to join, pls count me in, my id is kamenrdr_v3, thanks!
都係等普通版算:59:
都係等普通版算:59:
唔該預埋小弟啦.....一齊反炒家!!!!:*
其實我覺得個諗法,構思係無問題,問題係實行應該點做?例如:一百人中,得廿個中,咁應該點配對,如果我中左...應該比邊個?
回復 132# 宇宙之王者

依照Post 排名pm
我係咁諗!
有無人知係咪用身份証登記?
support,一齊組隊吖
有照應一齊對抗炒家吖~對抗炒家吖~對抗炒家吖