Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

HI, my name is Karim and I am new member too,
I will be there on Sat morning, pls add my name on the list too:)
唔知是唔是舊聞,剛問了enterbay 職員,買mj時只收現金
jonathan52982 發表於 18-1-2013 03:28 PM

條款有寫明:56:
我都怕抽唔到,預埋我一份!~
到時睇下大家有冇多,打擊炒家!~
預我吖!我都驚抽唔到~
預我吖!支持ching!我都驚抽唔到~
預我吖!支持支持, 唔該晒~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2000隻在香港,其實已經好好好多了,我唔係好信有心到場又抽唔到囉,況且EB比咗幾日時間出嚟大家去抽,反而會唔會有人混水摸魚,炒家或唔想去排隊嘅居多囉,上嚟吹幾句就有人去排隊之後就可以原價收貨,呢個遊戲的確有少少怪!
回復 112# jamesjames

講咗好多次喇,no free lunch,可以獲聯盟價嘅一定要有唔中籌,即係已經排過籌,中左籌其實只要下午四點至十點響wood house買,六個鐘賣四百隻,唔check貨,收現金,咁攞貨其實唔駛點排,由於中籌會網上公報,所以中左籌又唔去攞嘅就sorry喇,我地只係一條保險線,希望幫到有輪籌又中唔到嘅師兄唔駛造就炒家。當然亦都驚自己中唔到。
各位好!我叫Kevin。新手報到多多指教。
啱啱入坑玩Kobe同Ironman同Batman。
星期六會碰碰運氣,請讓我加入聯盟可以嗎?
各位好運!
留名預我吖!:64:
支持ching!因為我都驚抽唔到~
只收現金:time:
撞正糧尾唔夠現金買:no:,唔通真係同mj冇緣?
頭像被屏蔽
等我叫我個印傭去排下先,到時揸住張籌,中咪自己攞去炒,唔中咪走埋嚟痴著數羅!
我係想講,好人可以做,但咁既環境,點確定自己無做錯好人呢?再說,自己也未必一定中吧?
頭像被屏蔽
回復 118# hk小文

世代就係咁,做好人都怕會做錯,做好人俾人話傻仔,咁世界咪冇好人囉,咁樣啱唔啱先?