Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

雖然我不買

不過欣賞樓主做法:71:
請問有冇ching星期日去, 可以約埋一齊?
呢個方法會唔會引埋d炒家入嚟,之後扮自己抽唔中,叫其他ching原價賣隻比佢,到時d炒家連南亞裔d人工都慳番呢?:66:
Yeah!!  Support!!  i wanna join!!!
都贊成ching既做法
但都係擔心比炒家借機.... 如有得罪 請見諒 :64:
最好都係eb 改一改個方法啦 ... 我地都係玩 玩具...唔係想比錢比人玩...
回復 80# hkman123hi

如果炒家除左炒高價之外仲玩cosplay做無奈玩家嘅,我只能祝佢第時生仔囉
各位CHing,我係新黎。
我星期六都會去,請預埋我 !!
吾知大家會幾點到?
support~~ i wanna join!!!
support ~~~~
其實有個原價區都好呀:71:
頭像被屏蔽
明白總會有人混水摸魚,但如果有都無可避免∼
支持的人,只能夠講憑良心,同互信:64:
明白總會有人混水摸魚,但如果有都無可避免∼
支持的人,只能夠講憑良心,同互信
7仔 發表於 18-1-2013 01:39 AM

絕對無可避免!
點樣憑良心同互信?
首先如果傻Bill有良心就唔會整埋呢D橋去玩大家啦。
互信?你想到時即場知道件貨炒得起時,買到貨既人會點?
絕對無可避免!
點樣憑良心同互信?
首先如果傻Bill有良心就唔會整埋呢D橋去玩大家啦。
互信?你想 ...
雷伊 發表於 18-1-2013 10:07 AM

完全明白∼所以話最終決定都係由各位自行決定:67:
參加, 星期日先去到排隊...
但點決定邊位CHING賣比邊位CHING?
抽籤嗎?
我應該也是星期日去排,但幾點去會較好呢?九點?