Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 終於一入.....Bandai 12" PM Wild Tiger

其實想入好耐.......但太貴所以一直等.........
yesterday 終於忍唔住入了.....價好靚呀........

去相~

外盒:

開盒:

著燈頭:

正面:

側面:

著燈!!!!!!

這隻12" 出得好好呀....d 燈又正!!!!!唔買唔得啦,,,,,

又update我個櫃......

其實想入好耐.......但太貴所以一直等.........
yesterday 終於忍唔住入了.....價好靚呀........

去相~ ...
manchuenau 發表於 15-1-2013 04:53 PM

靚價?:D
師兄係咪虎虎度入手果位? 如果係就真係靚價喇, 我臨完bid訓鬼著左呀....:sad:
靚價?
師兄係咪虎虎度入手果位? 如果係就真係靚價喇, 我臨完bid訓鬼著左呀....
toms110 發表於 15-1-2013 05:31 PM

虎虎個度幾銀?
我只知有度賣緊1牛5魚
虎虎個度幾銀?
我只知有度賣緊1牛5魚
JUNOWONG28 發表於 15-1-2013 05:37 PM

虎虎果隻完bid係一吾吾吾.......
師兄可否PM小弟1牛5魚在哪? 小弟極有興趣:shiny:
壞孩子~
而家虎虎度都有隻1牛五魚8 WO
在頑仔入的.....
壞孩子~
而家虎虎度都有隻1牛五魚8 WO
JUNOWONG28 發表於 15-1-2013 05:41 PM

原來係果度, 今次佢無放上虎虎所以咪無為意囉, 一於今晚出旺角shop shop先, 唔該師兄:shy:
p.s. 虎虎剛剛見到, 佢只係放左上去幾分鐘:@
回復 7# toms110

咁建議你差8草BID左佢先,壞孩子個度無哂,下一批要星期六先到,但係有人留貨
回復  toms110

咁建議你差8草BID左佢先,壞孩子個度無哂,下一批要星期六先到,但係有人留貨
JUNOWONG28 發表於 15-1-2013 06:13 PM

唔該哂師兄,萬分感謝。