Toysdaily 玩具日報

查看: 6793|回復: 10

[其他] 久違新作 魯魯修 劇場版 機體 亞歷山大

對於呢套劇場版既機 我老實講真係完全唔識 亦冇諗過會整呢隻作品
上星期 其實已經完左 拖到今日先黎發布囉
見於佢白到同獨角獸完全冇分別 所以決定一定要好好作個分色 提升個層次感
不過前前後後真係花左唔少時間 包膠紙都包死.......
期望唔會再第2隻會整.....實在恐怖......
去圖吧 哈哈哈

補一張原官圖作對比

另外補充就係笨大官圖都呃人既 D可動根本就唔店 對腳太實......兩隻手一向上郁就成隻手跌落黎 想點呀:em87:
如果R魂出必入手,機體很有女性味道...
R魂 果D我真係麻麻 曾經瘋咪過R魂 但係清醒過後 模型好玩好多 哈哈
NICE PAINT!! COOL:78:
THANKS SHARING
嘩。。。。。神級既功力 !!!!!
雖然好鐘意CODE GEASS~~不過對E部野真係冇愛....
師兄真係整得好靚啊~上色一流
配色好靚, 人仔都油到咁靚 !!  :71::71::71:
:57:
真係做得好靚.
the design of this knightmare is strange

but your color scheme is cool

Code Geass, i only like Guren:$
http://toysdaily.com/discuz/thread-201026-1-1.html
NICE~
但係R 魂可動應該好過模型,
膞頭可似對眼咁....