Toysdaily 玩具日報

查看: 14475|回復: 83

[分享討論] The Dark Knight Rises 新作品 - 估下乜角色

喺Facebook 見到 Plastic Enemies post咗張相...
就張圖嚟講,最易認既應該係匿件衫個衣釦位係有多塊布去扣住另一邊,但係頭先開番TDKR快播,又唔見Blake同Gordon件衫/Jacket個design係咁...唯一符合匿個衣釦設計既角色係Bane件大"撈"...唔通係Gordon喺TDK度既造型....!?

似係Gordon多~:58:
睇真d....應該係Bane...咁快又出2.0?:p
回復 3# Maxson

:^:^:^:^:^
回復 4# thiam

你大鍋d....我都冇入Bane....:DD
回復 4# thiam

BANE DX VERSION!!!:50:

我都係估吓..
ching,呢張背景既相其實係bane黎既,PLASTIC ENEMIES有張影BANE既相就係甘樣,同埋佢段字都應該係介紹完bane之後,順便透露下ht會出新既tdkr產品。
另外,佢段字就甘話1/6 TDKR系列,冇講到明"人偶"兩個字,我覺得有可能出BATMAN個衣櫃:shiny:
同埋希望HT會出GORDON同BLAKE啦:handshake:
誤會啦師兄,新品仲未有相睇
Bane幅相係back ground黎wor,字係講緊其他各色lol

係介紹bane時的文字⋯
回復 6# dasw123

一經歷過DX10同13, 真係乜事都可以發生. haaa...... :x just kidding
我反而想知點可以得到佢講既"2013 Hottoys 企劃預覽特集" :^
回復 7# Softsong

我寧願HT出番 The Bat.....雖然當初諗過The Bat又阻訂又貴...但係拎咗Batmobile同Batpod,先知道The Bat係幾重要....
回復 8# PCCW369369

回復 9# Alex23

回復 10# takeshi

我都覺得係諗多咗....Avengers 同 TDKR 系列後,係時候收手...
回復 12# ilovetoys

HT俾會員既農曆新年禮物....:66: