Toysdaily 玩具日報

[分享討論] The Dark Knight Rises 新作品 - 估下乜角色

支持出大師 支持出大師 支持出大師:74:
回復 62# willck.cc

係啦,講真gordon自組無問題,robin eleven大個頭配套警察服又已經好靚,唯獨大師真係無得自組∼∼
九成係羅賓,件衫唔難造,淨係頭雕問題,又係中心人物之一
回復 64# joshuakit

15 16緊robin自唔自組算∼
回復 47# bunchan

我都想係Bruce Wayne+ Kato兄既西裝∼!!
回復 52# thiam

Jim Gordon 大"撈"版可能性都好大,因為已經雕過Jim Gordon, 改少少表情/用番一模一樣既頭就可以出∼
回復 57# DreamWorks

忍着大師...對我嚟講係可有可無,因為我冇batman begin隻batman,還原唔到個劇本,就算出都應該唔會入∼:52:
回復  joshuakit

15 16緊robin自唔自組算∼
joshuatang90 發表於 9-1-2013 05:02 PM

想快D到手緊係自組
自組個頭雕唔算差,如果hottoys真係出最少等9個月先有
回復 68# Maxson

唔需要還原batman begins個劇本,只需要還原哩一張圖 :)
回復 68# Maxson

甚至係哩張∼
回復 69# joshuakit

你有你既道理∼∼ :DD
回復 71# joshuatang90
佢肯出曬,我會入曬!!!!:*
回復 73# EDMONDLUN

我又何常唔係∼ :^
回復 74# joshuatang90
:DD:DD:DD都係等HOTTOYS公佈........
回復 75# EDMONDLUN

應該都係哩一兩日既事∼