Toysdaily 玩具日報

查看: 7576|回復: 17

[玩具攝影] 每週一攝 FIGMA NO.100 初音未來

每週一攝又請來人氣女角初音做模特兒:love:,其實近期追左幾隻舊物:DD,不過反正都唔係最新出既貨品,遲D先影返佢地:38:,等佢地排吓隊先...(可按圖放大:64:)

好...影D大頭先...:36:

多多指教,多謝觀賞...:77:
Thanks for sharing. :71:
正 其實依隻都唔差 但係我都係懶擺POSE所以入左大土人個隻 :)
呢個figma都幾好,只是冇玩開初音,不想開line了。
其實我好雜,只要(我)覺得靚就入,:38:唔會理佢係乜系列,又唔會成條坑入,我係好怪架...:26:
好鍾意爆氣果張:63:
回復 6# MinG325
多謝讚賞....:64:呢隻no.100初音的確係好物,造工相當精美...:71:
其實我好雜,只要(我)覺得靚就入,唔會理佢係乜系列,又唔會成條坑入,我係好怪架...
bbq1120 發表於 6-1-2013 09:34 PM

我都係咁,係覺得靚先會買,初音本身興趣不太,但隻100都有買到,因幾正~ ^^
回復 8# peterwu

難得有人志同道合呀:help:
非非非常之正, 成日睇ching d post,
d 背景真係用得好勁:71:

我都有興趣想入e隻 no.100 初音, 唔知街賣大約幾錢到呢?
我見網上就2魚尾~ 3魚連特典, MK 有冇邊度平呢?
MK唔連特典之前睇過都過3魚:49:,特典直頭冇見過:56:,所以...你明的...:shiny:
回復 11# bbq1120

咁貴咩??:@ 我買果時都好後期,250到啦,有特典比你抽.仲好似話多左隻色..
好彩我都有買:71:
100號 是好物...我入了三隻.....display兩個唔同 mode....再儲了一隻... :shy:
呢隻好嘢小弟都有入....但市場貨量太多, 跌價不少.....不過我自己玩...冇所謂:38: