Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] THE DARK KNIGHT RISES - BANE 「再度更新多圖」加T800 Body

外觀上一有問題,立即決定,快手,好認真的玩家。very good

回復 90# DreamWorks

知道~因膚色配合

BANE 頸大
頭像被屏蔽
回復 93# 羅蘭

haha.,...大家傾下玩下ok架,我只係唔想再惹人話柄...!!
希望你體諒...!!
回復 92# Neymar

係呀大大,所以頸同膚色配合都好重要...!!
想請問隻新既Hottoys True Type Muscular Body Version可以両隻手放心口Classic Pose??
幾時先派8月單:59:
回復 96# BatIron

我最後決定用Dx10個body! 體形即係TTM20,但要注意顏色有別!
招牌Pose無難度!但絕對唔可以露手臂!
GOOOD :$...................
招牌動作最正!!:71:我都想換Body、但し単一個T-800Body都幾貴。成500HKD。。。。:55: 
回復  BatIron

我最後決定用Dx10個body! 體形即係TTM20,但要注意顏色有別!
招牌Pose無難度!但絕對唔 ...
DreamWorks 發表於 23-1-2013 09:02 PM

非常同意TTM 20招牌動作fit哂,連新出果隻ACI figure
都玩唔到招牌動作呢。TTM20冇錯的。
我前日都攞左、好正、但,條庫好似做細左,我係外國網睇到有玩家換過條褲,有冇大大換左!???
幾時先派8月單
kratos 發表於 23-1-2013 08:43 PM

多提一句 ~ 可能大大已知消息,任何時間發o既 Bane 單都可以隨時上 Toyhunter 攞啦! :52:
有冇人可以自組到bane打劫銀行件衫??