Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] THE DARK KNIGHT RISES - BANE 「再度更新多圖」加T800 Body

回復 75# figo2007

你留意手臂會唔會大大隻老鼠仔響度!!
如果有就通常會頂住,如果得關節位就一定擺得到,不過你要留意著左衫會阻礙到幾多...!!

回復 76# DreamWorks

thx 大大意見,   呢隻cmtooy 可動牲高又有包膠過幾日入隻玩吓先。一

http://bbs.bbicn.com/forum.php?mod=viewthread&tid=179880一rcmtoy 大隻佬body
回復 77# figo2007

大大你要留意喎,bane條頸唔能夠太幼,三角肌要圓潤少少,就咁睇,你呢幾款未必會出到個feel,不過如果你換左,記得分享下,我都想睇下有無body再似啲...!!
頭像被屏蔽
回復 79# 羅蘭

唔係大師哩...放過我啦...!!
我可能錯左,膊頭上面近頸位兩舊肌肉,謝謝你嘅指正...!!
thx!!
回復  DreamWorks

thx 大大意見,   呢隻cmtooy 可動牲高又有包膠過幾日入隻玩吓先。一

一 ...
figo2007 發表於 8-1-2013 12:59 PM

對手真係可以屈到咁???~
佢包膠內的關節一定要好實先得呀
回復 81# E神

包膠我有保留,相信唔得多,我試過三種body,唯一得係TTM20 (T800 Body),所以真係要大大試過至知...!!
頭像被屏蔽
回復 83# 羅蘭

唔好再咁講啦好嘛...?!
如果過去有咩得罪地方,請師兄原諒啦...!!
新一年,我只想開開心心咁玩下...!!
回復 1# DreamWorks

c兄換咗t800 body做到招牌動作好正 :D
回復 85# joshuatang90

所以最終我都係用咗呢個body將bane定案!
當年我都曾經正價買入鐵血州長,但,回彈手踭真係強差人意,所以賣掉算了
回復 87# 558558

我今次最低兩幅就正正係鐵血州長,一來條頸太幼,二來更加擺唔到pose,已經唔用lu!!
鐵血包膠阿諾 不錯~
回復 89# Neymar

會顯得太瘦! 爭少少!