Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] THE DARK KNIGHT RISES - BANE 「再度更新多圖」加T800 Body

想問隻bane到今日係咪仲派緊第1日單?
回復 60# Toruk_Makto

其實我都係為咗招牌動作同大隻啲去換!原本個做唔到,如果露手臂我反而覺得原本好過dx10,因為個手臂關節太礙眼!
回復  Toruk_Makto

其實我都係為咗招牌動作同大隻啲去換!原本個做唔到,如果露手臂我反而 ...
DreamWorks 發表於 5-1-2013 01:47 PM

多謝哂師兄咁盡心盡力去試哂啲Body嚟無私咁分享俾我地,正Post:58:
有冇可能有人自組到佢打劫銀行件衫?我覺得佢好套戲服幾型
回復 63# toms110

手頭上有就盡力做俾大家睇下啫,我知好多人都想擺呢個pose,所以滿足下大家,希望各位滿意啦!
回復 64# kratos

又一個難題,哈哈!
真係要睇情況配合,再唔係就自己整一件出嚟!^_^
有冇可能有人自組到佢打劫銀行件衫?我覺得佢好套戲服幾型
kratos 發表於 5-1-2013 02:35 PM

Bane喺戲入面有6個造型,如果要組哂都幾係:52:
大大,如果換左ttm20body知唔知防彈外套及褲可否穿上?因我覺得bane body無ttm20阿諾body甘大隻,想請教一下!
回復 1# DreamWorks

大大,如果換左ttm20body知唔知防彈外套及褲可否穿上?因我覺得bane body無ttm20阿諾body甘大隻,想請教一下!thx
回復 69# 玩具初哥哥

防彈多套即係邊件?
如果原裝跟嘅,就全部著到,著褲記得要磨啫啫!
回復  Oldcat

已經更新,請欣賞...!!
DreamWorks 發表於 5-1-2013 11:31 AM

哇, 跳返part 江南style 都仲得:71:
回復 70# DreamWorks

.多謝提醒! thanks a lot
回復 72# 玩具初哥哥

唔好客氣,有問題就問!
我除除著著好多次,多少都知道啲!
都系有少少唔夠壯的感覺。。。:cool:

dreamworks 大請問如果用cmtoy 大隻佬body 可唔可以整到招牌揸領口post呢?