Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] HeroCross HMF#005 STORMSTOOPER

HeroCross HMF#005 STORMSTOOPER

呢盒cute版白兵趕唔到聖誕攞,小弟重要到過左新年至有時開盒玩,可說是遲來的分享了。

一開盒感覺配件不多,但手型尚算實用,如果有兩指向前的手指指手型會更好。

可動方面本身素體已是一般,著甲(手及腳是以套上裝甲形式處理)後更受局限。

QC不過不失雖然有偶少暇,但要用相機放大至睇到,個人可以接受。

STAND支架都算幾鬆,不太實淨,LOGO是以貼紙自行貼上,廠商偷懶!

FIGURE本身都有份量感,雖然外甲不是金屬,但內裡有一定合金成份掛?

上一回BATMAN有著燈玩意,今次無左,平一百...

講完一輪,好似無乜好評,咁隻野值租嗎?

值!值回票價,單係外型殺食,掛埋星戰牌頭,呢件野,應該一入。:$

各位師兄,請請~

HeroCross HMF#005 STORMSTOOPER

呢盒cute版白兵趕唔到聖誕攞,小弟重要到過左新年至有時開盒玩, ...
catcat 發表於 4-1-2013 12:46

D,又爆地!!:71:
我仲未得閒開!!:56:
好毒嘅strooper 細路, :$
:66:好得意!正!我要入3隻:34:
不錯, 但是咪有拎拉神架?