Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (定價及發售日更新)

今次都會返超人訂上次真三一都冇加价平過幫阿伯訂
yazoo1667 發表於 15-1-2013 07:47 PM

係呀....阿伯貴好多
回復 40# communistic

THXXXXX:77:
開訂議發xx真係小啲熱血都頂唔順!
:67:國寶開訂易發發靈
國寶開訂易發發靈
大舊金 發表於 8-2-2013 09:31 PM

幾貴下呀
真係唔平呢.............:67:
真係唔平呢.............
ray文 發表於 9-2-2013 09:35 AM

同埋又未知佢幾時先出到......希望唔洗又兩年啦
同埋又未知佢幾時先出到......希望唔洗又兩年啦
iamfinethankuuu 發表於 9-2-2013 05:24 PM

係呢, 快d有期就好喇.............:handshake:
呢隻真係未必訂,因為新三一唔太吸引....話時話,我過年前先上九樓攞黑三一
雖然比街價貴,但放左咁耐當倉租都抵:he::he:
呢隻真係未必訂,因為新三一唔太吸引....話時話,我過年前先上九樓攞黑三一
雖然比街價貴,但放左咁耐當 ...
kenneth35 發表於 10-2-2013 09:09 AM

黑三一水浸!k兄開左盒玩未?
黑三一水浸!k兄開左盒玩未?
iamfinethankuuu 發表於 10-2-2013 04:21 PM

開左盒啦,AR伯話30日內CHECK下有冇咩問題,如果有拿返去換,始終都係最愛真三一,但黑三一我都覺得無入錯,但新三人俾我感覺係好圓,唔似EX合金的感覺
開左盒啦,AR伯話30日內CHECK下有冇咩問題,如果有拿返去換,始終都係最愛真三一,但黑三一我都覺得無入錯, ...
kenneth35 發表於 10-2-2013 06:08 PM

係呀!冇左ex狂野的感動!不過造型都不差啦!等實物再決定!
個人對呢隻EX 新三一持續有購入o既佰衝動,皆因由細到大都覺得新三一同舊三一顯著係外觀上有分別,我亦好喜歡佢o既設計, 所以呢隻我都會必入! :DD
個人對呢隻EX 新三一持續有購入o既佰衝動,皆因由細到大都覺得新三一同舊三一顯著係外觀上有分別,我亦好喜 ...
buzz 發表於 10-2-2013 08:07 PM

師兄入哂三隻??有哂上色板喇喎....都不錯呀!
太大隻,無位! 不過幾靚!