Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (定價及發售日更新)

收到晒....其實我未買過EX 合金 不過琴日行過見到有得預訂咁咪上網睇下資料,睇完見到    真三一
嘩真係好靚 睇下個抄價要8K..............灰左....同埋見到好多人話有問題好易爛......

今次見到三一 大約都要3K....唔知會唔會好似真三一咁易爛...........
收到晒....其實我未買過EX 合金 不過琴日行過見到有得預訂咁咪上網睇下資料,睇完見到    真三一
嘩真係好靚 ...
5183俊 發表於 12-1-2013 03:46 PM

不過又未必嘅....
因為佢今次隻柔王丸好似又無太大問題......
其實我都有買真三一,對翼都無事,只要注意打開翼嘅方向便無問題。

我個隻上色都無事。

嘩真係好靚 ...
5183俊 發表於 12-1-2013 03:46 PM
等成年....等死人啦...............
其實我都有買真三一,對翼都無事,只要注意打開翼嘅方向便無問題。

我個隻上色都無事。
馬仔 發表於 12-1-2013 10:20 PM

我第一對翼有事, 有一次唔小心開爛咗, 之後拆螺絲搵 AA 膠痴番個斷膠位, 而家只要小心開合都未試過再爛....
等成年....等死人啦...............
5183俊 發表於 13-1-2013 12:24 AM

EX 成日都 Delay, 真係一年又一年, 唔知等到幾時~
"孤仔"即係邊度???
"孤仔"即係邊度???
回復 9# communistic

"孤仔" "蒸粉"即係邊度???
頭像被屏蔽
真三一我第一日見住佢折貨再攞.....好好彩無咩事,加埋對"亦"都未斷過,而家有2對"亦"
我覺得撞手神呢樣重要的,呢隻新三一太圓.....興趣完全大減
請問係咪得孤仔開咗訂???:handshake:
請問係咪得孤仔開咗訂???
黑仔文 發表於 15-1-2013 10:29 AM

yes with unknown price
最經典係隻EX真三一連所謂公價店"祈脆"都炒埋一份.......
人仔貓 發表於 4-1-2013 01:20 AM

當年一開訂就走去訂左, 張單寫2700, 兩年后貨到要3500埋單. 理由係CUT單貨少, 3500已經係可憐你ga la,  而家街大把人出高價搶貨. 要唔要即刻覆唔留貨. 訂左貨既人,仲賤過地底泥.
今次都會返超人訂上次真三一都冇加价平過幫阿伯訂