Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 [新三一萬能俠 (Getter Robot G)] (定價及發售日更新)

我隻repaint版...二號 對腳係盒中解體了.....
改咩名好? 發表於 2-1-2013 05:09 PM

我果隻都係,最近攞出黎時,左邊大腿自己段咗。你唔講我仲以為自己攞出黎時大力咗!(不過我不嬲對玩具都好溫柔:52:)
不過咁,呢隻我太愛了,睇怕都會照訂!:79:
唔知個價會幾多呢...希望低過黑三一
唔訂喇,怕怕…哩間廠賣嘢又貴啲料又差,之前果啲repaint版三一啲油已經溶溶地痴笠 ...
Hawk 發表於 2-1-2013 09:47 AM

EX合金的product咁大鑊。。。。。。唔係呀嘛。。。。。我首隻ex柔王丸。。。。。。。。
唔知個價會幾多呢...希望低過黑三一
iamfinethankuuu 發表於 2-1-2013 08:49 PM

日元可能會低水,有望及希望∧∧

[quote]EX合金的product咁大鑊。。。。。。唔係呀嘛。。。。。我首隻ex柔王丸。。。。。。。。
gazza1211 發表於 2-1-2013 09:56 PM [/quote

我唔係話所有ex 產品都係咁,柔王丸我都有買,只係三一之前個系列,連關節都上咗油,咁啲油一溶就自然會痴住吧…
[quote]EX合金的product咁大鑊。。。。。。唔係呀嘛。。。。。我首隻ex柔王丸。。。。。。。。
gazza1211  ...
Hawk 發表於 3-1-2013 11:36 AM

希望佢地可以檢討QC問題啦
日元可能會低水,有望及希望∧∧
hillscheung8234 發表於 2-1-2013 10:27 PM

呢個牌子係唔多跟匯率架, 香港D店,就算訂左都要你硬食些少炒價. 看良心而定多少, 除非件貨出左事, 否則只會越買越貴.
呢個牌子係唔多跟匯率架, 香港D店,就算訂左都要你硬食些少炒價. 看良心而定多少, 除非件貨出左事, 否則 ...
renewdanny 發表於 3-1-2013 02:08 PM

不如估下佢幾錢啦....哈...
呢個牌子係唔多跟匯率架, 香港D店,就算訂左都要你硬食些少炒價. 看良心而定多少, 除非件貨出左事, 否則 ...
renewdanny 發表於 3-1-2013 14:08

最經典係隻EX真三一連所謂公價店"祈脆"都炒埋一份.......
請問各位師兄,如果而加唔落訂等有現貨通常有冇得買呢?  

通常幾時會唔比人落訂買呢?  因小弟需要考慮時間...........或者想即接買現貨 THX各位
請問各位師兄,如果而加唔落訂等有現貨通常有冇得買呢?  

通常幾時會唔比人落訂買呢?  因小弟需要考慮時間 ...
5183俊 發表於 12-1-2013 01:51 AM

其實好難講.....真三一大炒........黑三一再販大把貨...如師兄有興趣好有愛就訂左先啦....但suggest出左訂價先再算呀
隻真三一大炒到8K, 有價................未必有市..................有無人接貨先?????:34:

其實好難講.....真三一大炒........黑三一再販大把貨...如師兄有興趣好有愛就訂左先啦....但sugg ...
iamfinethankuuu 發表於 12-1-2013 08:16 AM
隻真三一大炒到8K, 有價................未必有市..................有無人接貨先?????
馬仔 發表於 12-1-2013 10:52 AM

除非好有愛:he:
唔訂喇,怕怕…哩間廠賣嘢又貴啲料又差,之前果啲repaint版三一啲油已經溶溶地痴笠 ...
Hawk 發表於 2-1-2013 09:47 AM

我都好怕。。。。。。:50::50::69: