Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[唔好俾佢停] 超合金魂GX-36 伝說巨神 IDEON 故事介紹及玩後報告

寫得好啊,WalkerMachine

你提到C Mecha的問題,啊,真係好大鑊.別介意我在你的post上加少少意見.
以及原諒我借用你影得咁靚既相(重畫花左),作少少圖解.因為我自己衰左,唔想大家都出事.

(以上圖片取自WalkerMachine的post)

各位真係唔好夾硬啪對腳上去,因為波羅蓋上的突起物,係會整花"何B仔"上的銀色油塗的.
如果一定要推到最上.我提議先將對腳各向左右扭45度(即波羅蓋對住左右兩邊),之後推上,推到盡後才扭回原位,咁就好安全.

[ 本文章最後由 K66 於 14-4-2007 08:45 PM 編輯 ]
原文章由 ahock_24 於 8-4-2007 10:14 PM 發表
great pictures & report! i just got mine today.:)

非常血腥, 個細路給人轟掉個頭. :cool:

如果現今播, 一定又俾盲光社, 婦團抗議.
頭像被屏蔽
Thank you , very details.
實在係太正了!!!伝說巨神係我嘅至愛!!!快入∼∼∼!!!
賊船12XY:)

[ 本文章最後由 ultimatekuuga 於 28-4-2007 03:32 PM 編輯 ]
粉嶺1XYZ, 有無人入黎買呢? 哈!

[ 本文章最後由 ultimatekuuga 於 28-4-2007 03:34 PM 編輯 ]
終於入貨了!!!還在書架上拿出當年(82)買回來的書來看!
是德間書局Roman Album Extra 51的傳說巨神電影版的畫集!
也搵番套電影版珍藏VCD來回味一下,好正!!!
再送上電腦合成圖片一張!希望大家鍾意!

[ 本文章最後由 dncp 於 27-4-2007 01:00 PM 編輯 ]
Wa!:loveliness:
原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 01:25 AM 發表
傳說巨神又另我想入多一隻儲,:love:
不過冇咁多錢, 入一隻已經放左7成血!!:die:

我也一樣,等再版吧,我還有「老合金」要花$$$$$$$$$$$:*有點走火入X
好正好正 ~~~
非常正既玩後分享 ~~~
好好的分享,多謝.....
:love: :love:
:71: 唔知邊度仲有貨同幾多錢呢:77:
嘩頂!D圖靚到丫!:44: :71: