Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[唔好俾佢停] 超合金魂GX-36 伝說巨神 IDEON 故事介紹及玩後報告

回復 #1 WalkerMachine 的帖子

你每次既report 都好掂  仲做埋walkpaper 呀

放假岩岩睇完接觸&發動篇
隻碟買左好耐  之前冇無feel睇到訓著晒
家下從溫都完玩合金都唔同feel D:)
:^
magnificent!!!!. wait to see your next great work.
非常好的分析報告.
睇完幾位大大的玩後報告, 大多知道今次隻合金魂有那裡不足. 未買的玩家(包括我), 值得參考.:)
真的很詳盡, 多謝大大的熱誠!!!
呢啲先至係玩~玩具呀....支持!
原文章由 kermit_ken 於 6/4/07 10:43 PM 發表
呢啲先至係玩~玩具呀....支持!

:* Agree Agree ..........
多謝咁多位大佬支持呀~~
原文章由 warxv 於 6-4-2007 09:37 AM 發表
三個字!無得頂!!
我可以估計到你用了很多時間去整理,感激你的誠意,20多年前故事已經忘記了很多,在網上我也找不到多少資料,你的具體故事反而令我記起其中一些情節.thank you!!

多謝大佬美言:shy:其實影相都花多咗時間,原來咁大隻係好難影架....影咗第一批相,唔滿意,第二晚又再影過....

原文章由 mr.elljay 於 6-4-2007 09:48 AM 發表
大大你D硬照越來越靚!

(汗顏)~~其實每張相都有用photoshop tune過,再用"sharpen" + "smart blur"這兩個filtre,才能做出"很清"這個假象.....

原文章由 nakeman 於 6-4-2007 10:31 AM 發表

不過見到你今次整理得咁好,我下次都係蹺埋雙手合埋雙腿等睇你report好了...

咪玩啦....小弟係睇咗大大當日個post就即刻決定買架!!
又....好記得warxv大俠講過,好enjoy見到有正野出嘅時候成版俾佢霸哂嘅feel ,所以小弟遲咗都堅持寫埋lor ....而且每個post都唔同玩法....好鬼死感動架!!
外話:唔知大大們記唔記得黄金俠魂出嗰時,有位大大出咗一個post,係佢帶住黃金俠周圍去去到邊影到邊.....嗰個post真係好鬼勁,好多人睇到眼濕濕 架( 我有lor ) !唔知嗰位大大仲喺唔喺TD呢?好想睇番D相呀....
good!
本來都想唔買(因為太貴),但一見你的post............都係忍唔到架啦!!!!
嘩,好有質感呀..................... 大大個POST~~~
正~~~:love:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
想找返GX-32 >_<很可惜
找不到~~那位大大知道澳門那個地方有呢~~?謝謝
很好的報告呀!!我都有入,
佢的合金成份真是合金魂之冠!!!:)