Toysdaily 玩具日報

[分享討論] KRe-o建造派5人組(加霹靂星5人組整多個戰鬥派(仲有空派添呀))

今日女友幫我O向中環 蠶豆城買倒空派同戰鬥派第5人....宜家只欠建造派了~~~~~ 有如師兄見倒,請提點提點 ...
g_le_333 發表於 4-1-2013 06:14 PM

其實_聯書店有好多貨又冇人抽,你可以去睇下:65:
其實_聯書店有好多貨又冇人抽,你可以去睇下
siubuy 發表於 4-1-2013 08:54 PM

:77:無言感激!!!!!!!!
:61:最後都係要靠女朋友O向香港仔蠶豆城搵埋建造派第5 人,今個週末可以同4 派慢慢玩了~~:34:
最後都係要靠女朋友O向香港仔蠶豆城搵埋建造派第5 人,今個週末可以同4 派慢慢玩了~~
g_le_333 發表於 7-1-2013 10:57 AM

恭喜晒!終於集齊 :52:
砌完放o的相o黎睇睇,睇吓Chingo既砌法 :34:
恭喜晒!終於集齊
砌完放o的相o黎睇睇,睇吓Chingo既砌法
冇登記 發表於 7-1-2013 02:37 PM

:35: 希望到時唔好傷倒大家對眼
好似幾有趣bor...對白色頭果個好有興趣...想問邊到有得買?
今日o係灣仔太原街終於忍唔住買埋第4盒(恐龍派)喇!因為個價好吸引:66: ,o個間o野已經唔多貨,有興趣就快o的去買啦!:43:
有冇ching知度邊度仲有 47 & 48 :64:? 我今日晌 kln bay 蠶豆城買到 44 & 45 :$! 而家爭前面兩隻 :unhappy:

真係好好玩。用淨兩個頭,都算順眼,不過冇咗原本嘅型態。

有冇ching知度邊度仲有 47 & 48 ? 我今日晌 kln bay 蠶豆城買到 44 & 45 ! 而家爭前面兩隻
Mushroom-X 發表於 9-1-2013 01:23 AM

觀堂a_m間書店有(戲院上一層)
觀堂a_m間書店有(戲院上一層)
momo1328 發表於 10-1-2013 02:51 AM

謝謝ching報料,今晚去睇睇,希望唔會冇咗:(

謝謝momo1328 ching,終於買齊了:$
今日砌埋霹靂星,空派都改咗嘢,淨件全部用哂

回復 42# Mushroom-X

CHING好野喎,咁砌實企得穩啦,仲有兩件大架生添~:71:
因為見對腳短過對手,個比例唔係咁靚,咁啱淨左兩舊磚頭,用嚟增高啱哂:!
因為見對腳短過對手,個比例唔係咁靚,咁啱淨左兩舊磚頭,用嚟增高啱哂
Mushroom-X 發表於 11-1-2013 10:57 AM

:71:砌得唔錯o咼,空派人頭火箭炮都俾你諗到 :66: