Toysdaily 玩具日報

[分享討論] KRe-o建造派5人組(加霹靂星5人組整多個戰鬥派(仲有空派添呀))

回復 15# chinam

都係盡量跟番原來G1咁加,本來覺得會頂住,所以插落一格;但無野頂住成日飛出來,又插唔到槍;只有上面得,最後插番上去用兩支槍當腰甲防止郁郁下飛出來:DD

其他都係參考之前果位大大PO:) 不過睇番有D近手腕位置都開始白化><

話說頭先去完尖斗,哩set系列淨番少量霹靂星;上星期一去仲成座山……今次真係捉到消費力高的大&#34886;:71: 當然亦因為加上聖誕節:DD
回復 16# ChrisLamXYZ

平平地,幾抵玩丫,又唔阻定,又可以DIY夠特別~:73:
琴日去豆豆城見到做緊特價,$139.9 ( o者係 $140 {:3_134:} ) 一套,見俾大部份 Yahoo! 價平,於是忍唔住買左3套 (恐龍o個套未買),連埋哩3套o既第5隻人偶包 ( 真係同之前Ching講一樣,睇No.就知邊隻,唔駛好似Lego咁..靠估 ) :34:
回復 18# 冇登記

玩得開心D啦,新年快樂~
今日真係砌&#21655;成日,砌完我發覺第5成員可有可無,因為剩件太多,
起碼身同腳一定剩&#21655;落o黎 :34:
Happy New Year!:77:
祝各位Ching們 身體健康、長期都有多餘錢買心頭好 :43:
今日真係砌&#21655;成日,砌完我發覺第5成員可有可無,因為剩件太多,
起碼身同腳一定剩&#21655;落o黎 :34 ...
冇登記 發表於 1-1-2013 11:37 PM

我咁樣砌就用埋腳同身, 係剩&#21655;幾個頭&#21867;~

{:3_131:} 唔錯喎..小第都獻醜 :34:
我嘗試連剩底o既頭都砌埋,但出o黎o既效果唔太好 :50:

我也獻醜,用了外加的lego件

:66: 原來咁多高手,唔知可唔可以放埋其餘3套o既相o黎學&#21523;o野呢? {:3_144:}
另外有冇同Kre-o 同一款綠o既Lego件o架? 邊度有得賣?
剛剛睇完呢個 POST,走去皇室堡蠶豆城,結果買了建造派同霹靂星,COUNTER 散抽得返一盒.....最後只找到霹靂星的第5 人....其他冇了....T.T....

之後再去SOGO都冇哂散抽....

LUNCH 再去太188同太源街,點知空派太源街賣$!!( :50:....結果又買埋.....宜家頭痛緊邊度買埋空派同建造派第5 人.....:49:
你可以去&#21874;少人去&#22021;豆豆城&#25598;&#21523;, 我o個幾包就係o係黃埔豆豆城度買, 但得返唔多
你可以去&#21874;少人去&#22021;豆豆城&#25598;&#21523;, 我o個幾包就係o係黃埔豆豆城度買, 但得返唔多
冇登記 發表於 2-1-2013 04:47 PM

=="...工作關係加上住同返工都O向港島,放工時間過得去應該收了

暫時 TARGET中環,香港仔同太古蠶豆城先,另外叫O左朋友O向將軍澳同沙田睇睇

今晚會去尖咀見客食飯,唔知有冇師兄知海運店仲有冇散抽??
回復 27# g_le_333

i bought the 5th build team member in tst toyrus last week
四派齊集~:52:
新一年,繼續玩玩具~
回復  g_le_333

i bought the 5th build team member in tst toyrus last week
oscarf000000 發表於 2-1-2013 08:00 PM

今日女友幫我O向中環 蠶豆城買倒空派同戰鬥派第5人....宜家只欠建造派了~~~~~ 有如師兄見倒,請提點提點~:shiny:
&#160; &#160;&#160;