Toysdaily 玩具日報

查看: 23334|回復: 55

[分享討論] KRe-o建造派5人組(加霹靂星5人組整多個戰鬥派(仲有空派添呀))

首先再一次多謝'玩具宅人"ching指點,先可以快速買到第5隻hook~

5子集合

剩餘物資

晒背肌

一雙美腿

腰間雙鎗

左肩

右肩

條腰仲有兩條氣喉

有ching話佢接地不良,我就將佢剩左既雙手同槍安成咁,頂住改善接觸~效果唔錯架~

多謝收睇,聖誕快樂~:77:

聖誕仲有假,KRe-o仲有兩盒~待續......~

仲有空派黎緊架~

空派出場

四派齊晒~:52:
係戰鬥派同空派多左D頭仔之外,每套都多左一個關節位件,
但係我一於好少理,全部合晒係背面,睇唔到就算囉:34: ,
DIY既野,真係創意無限,見到其他TD朋友都玩得開開心心:73: ,
呢個聖誕新年假帶左佢地返屋企真係好玩~手機相,請勿見怪~:77:
c hing聖誕快樂~
好一個建築派:71:
e個系列d變形金剛好搞笑^_^
仲有兩派~唔覺唔覺,原來買左7舊幾水~:38:

我淨係入咗地上破壞者,但簡簡單單又好玩;又可以自己diy:71:
回復 4# chinam

其實睇番幫派,得飛機係博派;其他都係狂派……3決1,好慘:79:
回復  chinam

其實睇番幫派,得飛機係博派;其他都係狂派……3決1,好慘
ChrisLamXYZ 發表於 25-12-2012 10:07 PM

唔係恐龍派先係博派咩 {:3_142:}
Ching 我想問係唔係4套都有第5隻o架? 第5隻係純粹抽返o黎,定係睇包裝就知? {:3_137:}
5隻合體比4隻型好多 {:3_131:} ,睇完你o的相有o的衝動想買晒4套 {:3_144:} 但加埋好似要成七百幾 {:3_145:}

回復 7# 冇登記

我都係睇心口個標誌,見人po獅子老虎果款心口都係狂派:?

開頭我都以為博派狂派各兩款:DD

我都買了,幾好玩
回復 10# 格林

ching戰鬥派既右肩我又係咁砌喎~
諗緊點樣可以整靚少少 :26:
回復 8# 冇登記

一盒四隻,第五隻散買,散買包裝背面右上角有編號,
44係空派,45係霹靂星,47係戰鬥派,48係建造派,
散包反斗x櫃臺有得買,消息由“玩具宅人”ching提供,
聖誕快樂~
回復 12# 格林

戰鬥派本身砌完都靚,係多左D頭出黎~:73:
回復 5# ChrisLamXYZ

ching建造派條褲咁著都幾好睇,唔似我隻露T-back咁~:77: