Toysdaily 玩具日報

查看: 37981|回復: 46

[玩具報告] 機戰OG超合金魂 GX-46 大贊卡及龍卷(舊物新影)熱血登場!!! P.2新增display上櫃照~

由於近排PS3機戰OG2新Game大熱關係, 所以令小弟心癢癢攞返呢隻由2009年6月推出嘅超合金魂GX46 - 大贊卡及龍卷SET出嚟玩及重新拍照呢......
set超合金魂,由“機戰原創的機体所組成,
一個用 、一個用 ,最特別係佢哋有合體必殺技 -【刃馬一体 竜巻斬艦刀】! 超型仔及超熱血呀~ 正爆!!

先嚟介紹大贊卡呢~

附有開口表情~

跟住就到龍卷喇~

龍卷使用鎗械武器~

兩人可做出合體必殺技 - 刃馬一體~

玩機戰OG再玩埋呢隻合金魂真係特別有feel呢~ 超熱血呀!!!!

支持一下, 刃馬一體, 正.
:71:正!!!!!!!!
佢2個真係超屈機!!!!!!!:34:
支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持!!!!!!!!!!

正....:71:
小弟冇位display刃馬一體:die:
Support Support Support!!!!!!
super super good item!!!
支持一下, 刃馬一體, 正.
Mo.P 發表於 24-12-2012 01:25 AM

多謝支持~ 支持機戰, 支持超合金.......:34:
正!!!!!!!!
佢2個真係超屈機!!!!!!!
EDMONDLUN 發表於 24-12-2012 01:29 AM

冇錯呀, 又屈機又無敵......大絕仲超熱血呀......:$
支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持!!!!!!!!!!
gazza1211 發表於 24-12-2012 02:18 AM

THX, gazza兄十卜......好正~:)
正....
小弟冇位display刃馬一體
harowai 發表於 24-12-2012 02:19 AM

我都執咗好耐先display到刃馬一體呢......真係好有feel~:$
Support Support Support!!!!!!
D_Ronaldo 發表於 24-12-2012 05:08 AM

THX, 十卜呀..........:77:
為咗display 佢地我真係特登買咗個櫃:56:
super super good item!!!
kuugakuuga 發表於 24-12-2012 09:21 AM

呢隻真係正物呢, 尤其係機戰OG粉絲呀......:71:
為咗display 佢地我真係特登買咗個櫃
Hiroakiming 發表於 24-12-2012 09:26 AM

好利害呀ching, 睇嚟你對佢真係好有愛呢.....不過可以display出嚟真係好正, 超熱血呀~:love: