Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 機戰OG超合金魂 GX-46 大贊卡及龍卷(舊物新影)熱血登場!!! P.2新增display上櫃照~

嘩, 連pastng 兄都出現呢......THX~:)
原來我都唔算打得慢呢.....:DD
RAY文兄, 見你咁有心影番呢隻野, 我都即時影番張, 支持下你.

玩具中的人馬合一.

超重神都俾把劍隊 ...
馬仔 發表於 24-12-2012 12:37 PM

你个柜压迫感得来很壮观!!!
我又支持!!!
機戰只打到第四版
pastng 發表於 24-12-2012 02:41 PM

Past兄好几没见,你个件DGG3正啊。其实OG还有咁多fans,不明白为什么不多出新产品。。。。。。。
合金系列的不管哪一家公司
出個SRX或是新格蘭森都好
不然真龍虎王
Past兄好几没见,你个件DGG3正啊。其实OG还有咁多fans ...
gazza1211 發表於 24-12-2012 08:22 PM

咪就係囉, 機戰都唔少fans架, 但出得咁少產品........:no:
合金系列的不管哪一家公司
出個SRX或是新格蘭森都好
不然真龍虎王
tamiomonkey 發表於 24-12-2012 11:04 PM

如果真係出就正喇, 等咗好耐喇.......:D
我都打緊:77:師兄你好毒呀:63:我真係想買番隻
我都打緊:77:師兄你好毒呀:63:我真係想買番隻
我都打緊師兄你好毒呀我真係想買番隻
kc53 發表於 25-12-2012 02:35 AM

冇錯呀, 真係難得近排機戰大熱, 即刻攞返隻咁熱血嘅大贊卡出嚟, 特別有feel架, 打機都勁啲呀......:DD而且隻合金魂真係好有氣勢呢~:71:
回復 33# gazza1211

G大 & ray文兄 好久沒見,OG 真係比較少產品,最近覺得連壽屋模型都出少左
回復  gazza1211

G大 & ray文兄 好久沒見,OG 真係比較少產品,最近覺得連壽屋模型都出少左
pastng 發表於 27-12-2012 09:50 AM

係呀, 近排少咗上嚟wor, pastng兄~ 希望再可以出多啲款式啦~:)
回復 41# ray文

:70: 今年尾工事繁忙,只係素組咗隻異變三式....所以無乜野分享。不過我有留意各 ching 的動向㗎!!!
回復  ray文

今年尾工事繁忙,只係素組咗隻異變三式....所以無乜野分享。不過我有留意各 ch ...
pastng 發表於 27-12-2012 10:34 AM

:71:............期待你嘅分享呢~:handshake:
好毒~ :80:~ :80:~ :80:~ :80:~ :80:
好毒~ ~ ~ ~ ~
逆天原罪 發表於 27-12-2012 11:49 AM

都係架, 趁住近排機戰OG大熱嘛........睇完都特別熱血呀~:$