Toysdaily 玩具日報

[其他] 有時你會懷疑 HT 曾經做任何考證嗎?

睇完大大T-800的對照,只可以講HT 你輸了
Eddie82 發表於 23-12-2012 10:55 AM

Ht依家對玩家意見,貨品質量,同誠信都已經唔著緊ga la,
候活話最重要搵多的錢。:38:
Ht依家對玩家意見,貨品質量,同誠信都已經唔著緊ga la,
候活話最重要搵多的錢。
E神 發表於 23-12-2012 01:15 PM

同意!! 相反EB 開始有驚喜~~~~~~~~~~:78:
回復 17# kevinwong4ever

同意X2 相反EB 開始有驚喜,

不過EB D價錢平D就好
呢一點我無懷疑
出左名知佢造得唔似
你睇下IM就知,出左咁多隻,比例上都仲有問題
你就知啦

(不過呢度實左班道義之仕又話,唔鐘意咪唔好買囉,咁高要求)
回復 19# quincy

D新入炕的唔知訂姐,遲D俾人搵咗笨,就曉ga la...
ht做人偶既技術係不容置疑 , 但個份熱情同心就好似慢慢消失中 , 變成例行產品 . 就好似聽李克勤既歌 , 歌藝係好好 , 但無令人心動既感覺呢 :67:
回復 16# E神

真系俾佢吹漲:53:
依家既hottoys名過於實,掛住搶錢又點會再有心吖
回復  quincy

D新入炕的唔知訂姐,遲D俾人搵咗笨,就曉ga la...
Eddie82 發表於 23-12-2012 01:44 PM

講得最大聲嘅係舊西人X小文

但我都覺得有時D人玩photo hunt 玩得太勁,係又插唔係又插,搞到HT desensitize 左,一律當汚糟野咁睇唔到聽唔到.......
頭像被屏蔽
講得最大聲嘅係舊西人X小文

但我都覺得有時D人玩photo hunt 玩得太勁,係又插唔係又插,搞到H ...
Dr.AL 發表於 23-12-2012 03:05 PM

對,有時有d人真係仔細得太誇,
同埋說話比較重語氣,
其實應該理性地表達個人意見,
會好好多~~~~
Gretzky99 發表於 23-12-2012 08:50 AM

HT點會睬你吖∼∼∼唔改一樣有錢收,改咗第日點出改良版呀?
市場決定一切,市場話左比ht知其實人會在乎到咩程度,
td各師兄胃口有時係同大市場有多少落差,
td photo hunt到體無完膚嘅12",
其實對好多人嚟講已經係出面根本搵唔到嘅超神物,
一間公司進步又進步進步又進步進步又進步進步又進步進步又進步談何容易...
頭像被屏蔽
回復 26# E神

一定系工作压力大,夜晚又睡得唔好,燥底呱?