Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【刀劍神域】figma 亞絲娜

17:00.....國寶返左貨....3魚7蟹找2雞
監獄兔 發表於 1-8-2013 07:30 PM

唔知明天還有冇貨, 有點擔心.
唔知明天還有冇貨, 有點擔心.
taifat1975 發表於 2-8-2013 01:49 AM

不用睇,現貨賣晒沒有了,國寶說不會再返,我就係因為係國寶到買唔到先去捱貴貨
「figma アスナ」が発売。秋葉原は初日で全滅。入手困難 ...
太陽之牙 發表於 1-8-2013 06:48 PM

好彩訂到亞絲娜咋~~~~~~~~~:$
其實應該可以放心
之前比人秒殺個d貨多數會再版
小圓全系列就係好例子
行過某間多口問句幾銀 要6魚 我只能說我對男角的愛不足夠
無視左
jackcml112 發表於 2-8-2013 12:40 AM

六魚我不如入多隻射手座EX 重有找呀.....做咩要食炒價痴線!
行過某間多口問句幾銀 要6魚 我只能說我對男角的愛不足夠
無視左
jackcml112 發表於 2-8-2013 12:40 AM

下 ... 我29號買才不到5魚....:50:
今日見到灣仔賊船有四魚有找的亞絲娜在飾櫃,未買的大大請快手啦...:43:
不用睇,現貨賣晒沒有了,國寶說不會再返,我就係因為係國寶到買唔到先去捱貴貨
sumissum 發表於 2-8-2013 11:19 AM

全個MK 都高於4魚, 放棄不買, 或者有機會再版先再見吧, 你要炒最好的對應就是放棄!
回復 125# 大面豬

唉 桐人個陣4魚幾我冇買
因為同期出左隻明日香pvc 我又唔夠銀兩買晒兩隻
好彩尋日係阿虎搵到最後希望 {:1_208:}
回復 126# nela

玩具價錢一日千里:(
全個MK 都高於4魚, 放棄不買, 或者有機會再版先再見吧, 你要炒最好的對應就是放棄!
taifat1975 發表於 3-8-2013 02:52 AM

我就等唔到四魚半入左,反正我平時好少玩figma,好慘我無訂天真地等現貨{:1_229:}
taifat1975 發表於 3-8-2013 02:52 AM

31號出 旺角, 見到全部 4魚找2雞, 已放棄唔買, 之前桐人又係 咁o既價
好後悔之前無訂, 之前孤仔開訂  3魚2草找 1 雞
依家唯有等再版{:1_198:}{:1_198:}
31號出 旺角, 見到全部 4魚找2雞, 已放棄唔買, 之前桐人又係 咁o既價
好後悔之前無訂, 之前孤仔開訂  3魚 ...
az123 發表於 3-8-2013 04:52 PM

桐人出時我都可以3魚6入手, 4魚就算把啦, 只是玩具吧了, 反正想買的東西多的是, 有機會至再入.
我是在年頭左右去國寶訂隻亞絲娜, 之後想訂桐人但截晒訂,
好在於亞馬遜訂到, 唔駛捱貴現貨。
為怕心頭好被炒上還是訂了較安心。
好彩2隻都有訂...308一隻...:$:$