Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【刀劍神域】figma 亞絲娜

賊船啲亞絲娜已經俾樓上月份掃咗!
可變戰士 發表於 17-8-2013 07:07 PM

我昨晚在y拍下了, 下午3點去都還有, 現在買玩具真辛苦, 所以有時寧願唔買都唔比這些無良人.
我昨晚在y拍下了, 下午3點去都還有, 現在買玩具真辛苦, 所以有時寧願唔買都唔比這些無良人.
taifat1975 發表於 17/8/2013 09:48 PM

咁人哋打開門做生意, 俾人Bid咗冇計! {:1_217:}

哩兩日出去睇下月份賣幾錢先! {:1_222:}
taifat1975 發表於 17-8-2013 09:48 PM

原來俾你 bid 左.. 我尋晚都見到.. 不過都係嫌貴.. 最後冇 bid 到~
原來俾你 bid 左.. 我尋晚都見到.. 不過都係嫌貴.. 最後冇 bid 到~
guy_spider 發表於 17-8-2013 11:25 PM

應該唔只我bid 到, 我見佢放在这里背後還有4盒, 沒想到返得這麼少貨, 自已沒訂, 3魚7都算可接受, 就算半年/一年後返出可能本身訂價一樣上升.
尋日買左.... 四魚三
尋日買左.... 四魚三
jaja.henry 發表於 10-9-2013 09:09 AM

現在講有d遲, y拍有3魚6貨.
回復 171# taifat1975

我都係近日先睇呢套...
    睇到 12集..
回復  taifat1975

我都係近日先睇呢套...
    睇到 12集..
jaja.henry 發表於 11-9-2013 12:20 PM

後半部換左女一角, 希望figma 會繼續出刀劍的角式.
回復 173# taifat1975

就係因為睇下先買左figma 178。
  宜家想買返桐人,但已是天價。