Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【刀劍神域】figma 亞絲娜

我仲衰,最近先睇,之後先知佢出figma,無緣份。
馬仔 發表於 5-8-2013 10:01 PM

佢出左 figma 我先睇.. 呢兩, 3 日睇晒~ HAHA.. 不過冇想象中咁熱血...打鬥場面如果多 D 會更好. 不過整體都好睇...冇悶場~
呢套係愛情+RPG混合體, 打鬥場面的確實係小, 多D同女主角出2人技會更好.

佢出左 figma 我先睇.. 呢兩, 3 日睇晒~ HAHA.. 不過冇想象中咁熱血...打鬥場面如果多 D 會更好. 不過整 ...
guy_spider 發表於 6-8-2013 10:33 AM
佢出左 figma 我先睇.. 呢兩, 3 日睇晒~ HAHA.. 不過冇想象中咁熱血...打鬥場面如果多 D 會更好. 不過整 ...
guy_spider 發表於 6-8-2013 10:33 AM

攻略隻game 飛晒咁濟:80:
攻略隻game 飛晒咁濟
yugi 發表於 6-8-2013 12:01 PM

我開頭以為真係打到最後個層,點知•••••••••第二輯我覺得好悶:47:
之後巨人個兩隻要訂啦...
FIGMA好怪一時多一時少...
間中又唔知點解冇行貨...
小堅 發表於 6-8-2013 08:48 AM

進擊開訂互提,麻煩小堅你啦,我都會mon實{:1_209:}
進擊開訂互提,麻煩小堅你啦,我都會mon實
sumissum 發表於 6-8-2013 02:16 PM

:71:
冇問題...
我開頭以為真係打到最後個層,點知•••••••••第二輯我覺得好悶
sumissum 發表於 6-8-2013 02:14 PM

妖精咁悶佢又足本攻略咁播:68:
妖精咁悶佢又足本攻略咁播
yugi 發表於 6-8-2013 02:36 PM

其實妖精應該放係第二季做...
唔駛搞到前半段好似坐直昇機咁打上去...
其實妖精應該放係第二季做...
唔駛搞到前半段好似坐直昇機咁打上去...
小堅 發表於 6-8-2013 02:44 PM

妖精真係悶到傻,完全係2個故事,好似唔同人作咁:42:
我開頭以為真係打到最後個層,點知•••••••••第二輯我覺得好悶
sumissum 發表於 6-8-2013 02:14 PM

因為 "刀劍" 原本只是3~5集短編小說, 但受歡迎所以外加返不少前編, 如果想追長編, 作者有另一套 "加速世界".
因為 "刀劍" 原本只是3~5集短編小說, 但受歡迎所以外加返不少前編, 如果想追長編, 作者有另一套 "加速世 ...
taifat1975 發表於 6-8-2013 05:36 PM

加速世界我都有睇,但故事性不及刀劍part 1,唔覺得緊湊
因為 "刀劍" 原本只是3~5集短編小說, 但受歡迎所以外加返不少前編, 如果想追長編, 作者有另一套 "加速世 ...
taifat1975 發表於 6/8/2013 05:36 PM

加速世界我都有追, 黑雪姬正吖. :71:
無錯,我都唔明點可以炒成咁仲有人接,咁like晨早定啦!

實再版,大家一齊等,唔急玩。
馬仔 發表於 5-8-2013 06:35 PM

要日本都炒起才有機會再販, 不過日本仲係賣緊正常價

賊船個價落返少少, 三魚七比返二蚊過你, 都叫可以接受d.
賊船啲亞絲娜已經俾樓上月份掃咗!:*