Toysdaily 玩具日報

查看: 9176|回復: 45

[ENTERBAY] 更改會員制度,買物有九折以後不是必然

收到佢地寄嚟嘅聖誕卡,話更改會員制。

1)九拆不是必然,限量物品或會不設會員優惠或折扣
2)附送一張coupon,一次性購物滿$5000,即減$700。但不適用於戰損T800及MJ
3)Upcoming Products

要用佢將Coupon,即係要我買1/4 Rambo + Normal T800。:79:
2014年后嘅事
九折至到2013年

不是。

睇清錯,會員九折至2012-12-31。

延長到2013-12-31嘅,係會員會藉。:56:
好彩今個月入咗Kobe + 小龍,尾班車用埋個九折。
唔係呀,,,
好學唔學,,,,,
學埋侯活的縮骨神功???????????????????????:42:
收到佢地寄嚟嘅聖誕卡,話更改會員制。

1)九拆不是必然,限量物品或會不設會員優惠或折扣
...
你好 發表於 22-12-2012 01:07 AM

比coupon 人.,,,,又唔比人買新品,,,
即係想你幫佢清的舊貨,,,,,,,,,,,,,,,,,,:4:38:
比coupon 人.,,,,又唔比人買新品,,,
即係想你幫佢清的舊貨,,,,,,,,,,,,,,,,,,:4
E神 發表於 22-12-2012 01:21 AM

無錯。全對。

呢招毒。
佢張coupon有效期至2013-02-02,戰損唔俾用,MJ唔俾用。咁,你話喇......:70:
無錯。全對。

呢招毒。
佢張coupon有效期至2013-02-02,戰損唔俾用,MJ唔俾用。咁,你話喇......:7 ...
你好 發表於 22-12-2012 01:23 AM

一係就mj ,t800 一起買..先有得平,,都好呀,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
依家真係,,,,,,
一係就mj ,t800 一起買..先有得平,,都好呀,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
依家真係,,,,,,
E神 發表於 22-12-2012 01:26 AM

呢個提議好喎,要cut九折唔緊要,諗cut前俾個良心優惠俾會員,我會自我感覺舒服啲。:63:
呢個提議好喎,要cut九折唔緊要,諗cut前俾個良心優惠俾會員,我會自我感覺舒服啲。
你好 發表於 22-12-2012 01:30 AM

唉,
天下烏鴉1樣黑...........:38:
師兄係比錢做會員??
唉,
天下烏鴉1樣黑...........
師兄係比錢做會員??
E神 發表於 22-12-2012 01:33 AM

其實我無買開EB嘢,但之前1/4 Batman Joker實在太正,個sales就叫我買多個素體,埋單過5K即時有Membership加九折。

咁跟住買小龍Kobe都有九折。

小數怕長計,HD1/4有九折都爭幾遠架。

就係咁喇。
師兄
vip 可以一款訂幾多隻ga???
回復 10# 你好

我就當日出T800時俾錢入會,到依家入咗1:4Rambo同1:4小龍,再加黑牌小龍,貓王同船長,會費回本有賺,日後可能係分正價同會員價,有調動空間,又或者係會員贈品等,至於張coupon,淨係T800同Jordan唔得啫,即係1:4Batman, Joker同小龍,黑牌龍同高比都用得都唔算清貨啦
回復 1# 你好

樓主,正常版T800賣完好耐喇。。。如今將成神物,當日無入錯
回復  你好

樓主,正常版T800賣完好耐喇。。。如今將成神物,當日無入錯
chungyuihing 發表於 22-12-2012 01:57 AM

唔係掛....你咁講,我又好似依稀記得有Sold Out個牌喺T800度:63:

咁點呀!?
回復 14# 你好

淘番隻啦,有好多貨上左神州架