Toysdaily 玩具日報

查看: 8521|回復: 13

有關enterbay michael jordan 新手一問

想問下各位師兄, enterbay michael jordan 23主場版會出普通版嗎?

普通版同限量版有甚麼分別?

另睇到你地有寫現有的jordan係series 1, 想問下又有咩分別?

謝謝

1)仲未有消息出主場白23普通版,會都唔奇enterbay唔會放過搵錢機會
2)普通版無熱身服套裝送QC比限量版差,普通版跟三對波鞋,限量版得一對
3)series 1 個頭雕係無表情,之後d series會跟唔同表情頭雕同唔同代既jordan波鞋
肯定會出普通版白23,另公牛由96年開始playoffs會著黑色襪,
即係黎緊白23應會有season的白色襪同playoffs的黑色襪 2個版,
紅23都應有playoffs版,記得年頭尖咀個Exhibition有款紅23Jordan係著黑襪黑紅AJ12。

肯定會出普通版白23,另公牛由96年開始playoffs會著黑色襪,
即係黎緊白23應會有season的白色襪同playoffs ...
ZARD 發表於 26-5-2013 10:00 AM

哇,咁咪有好多?又playoff又season:(
哇,咁咪有好多?又playoff又season
iamfinethankuuu 發表於 26-5-2013 09:29 PM

冇辦法,之後的Series唔能夠只換頭雕,一定要在球衣有分別(就算只係少少)。
season同playoffs的分別,好影響佢送咩鞋,冇理由白23(白襪)送對AJ11黑紅。
回復 5# ZARD

可能Gift card送黑襪:34:
冇辦法,之後的Series唔能夠只換頭雕,一定要在球衣有分別(就算只係少少)。
season同playoffs的分別,好 ...
ZARD 發表於 27-5-2013 06:23 AM

哇...咁真係死忠加無限金錢同地方先可以追哂所有mj啦
回復  ZARD

可能Gift card送黑襪
7仔 發表於 27-5-2013 06:39 AM

次次都送襪實俾人小。
哇...咁真係死忠加無限金錢同地方先可以追哂所有mj啦
iamfinethankuuu 發表於 27-5-2013 09:42 AM

你會唔會入唒佢:p
好失望, 完全唔知條路有幾長
要是知道有幾多款出, 都話可以決定追邊隻放棄邊隻, 如咁買落去, 遲早屋企d jordan仲多過enterbay鋪頭d display figure
頭像被屏蔽
好失望, 完全唔知條路有幾長
要是知道有幾多款出, 都話可以決定追邊隻放棄邊隻, 如咁買落去, 遲早屋企d jo ...
foolish 發表於 27-5-2013 11:45 PM

就算佢同你講有幾多隻, 都唔保證以後唔再出, 之後又可以再出1:4, 玩咩都隻隻都追係自己玩自己, 冇可能無止境咁買落去. 自己有控制能力仲實際.
根本依家隻隻一個樣昆緊水。。
只係衫鞋吾同再加個特別版名等死忠們落搭!
我等一比四算啦~