Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 更改會員制度,買物有九折以後不是必然

正pk,知道隻MJ會好賣,cut會員九折!
D嘢一向偏貴不特止,依家見t800同小龍回勇就無九折?
好嘢決心唔使買。
講一句....EB,有良心請將戰傷T800歸立為2012產品做番9折比會員吧...1月先有貨e+突然改制真係好野,完
講一句....EB,有良心請將戰傷T800歸立為2012產品做番9折比會員吧...1月先有貨e+突然改制真係好野,完
kiwi_6255 發表於 26-12-2012 06:09 PM

Just confirmed at store that "NO" 10% discount for BD T800 if purchasing after 31 Dec 2012. :50:
回復  你好

我就當日出T800時俾錢入會,到依家入咗1:4Rambo同1:4小龍,再加黑牌小龍,貓 ...
chungyuihing 發表於 22-12-2012 01:56 AM

阿生,有睇開EB啲post,都知你基本上EB做麥衰野你都會幫佢找借口同講説話。但你今次甘都要指鹿為馬,會唔會幫得過左火呢。
我睇唔清楚第一帖圖上0的字
唔係好明
會員全部貨品有九折只到31/12/2012?
之後出的貨品有無九折就視乎EB決定?
是這樣嗎?

Damage T-800叫做賣得好少少,唔怪得首批貨即日售清啦,原來一月貨就無九折!
做你會員要食咁多「好」貨,而家一兩件貨叫賣得下就改制度,100個讚!
回復 35# 任俠

九折取消,即係日後舊貨可能有會員價,新品可能吹無定向,可能會員價, 可能限量禮品掛。
取消九折可能係forum各大大一咭幫十九幾人買,攪到人人九折。
回復  任俠

九折取消,即係日後舊貨可能有會員價,新品可能吹無定向,可能會員價, 可能限量禮品掛。 ...
chungyuihing 發表於 26-12-2012 07:53 PM

謝謝解答
我向來覺得EB比較大方  不論買幾多隻  都可任人用九折
我是在動漫節買夠五千蚊入會的  我剛入會後  我朋友都被我毒到想入joker  美女店長仲教我可用我剛開的會員卡攞折扣tim  
現在公司稍為有起色  cut九折實在不是好時機
:70: 如果咁樣做死左個名, 就真係抵死, bill 爺, 聽民意啦 !
回復 38# 任俠

保持樂觀,可能結果仲正過九折呢!
回復  任俠

保持樂觀,可能結果仲正過九折呢!
chungyuihing 發表於 26-12-2012 08:29 PM

但願如此~
不過最好俾會員有得揀要九折定要贈品
回復  任俠

九折取消,即係日後舊貨可能有會員價,新品可能吹無定向,可能會員價, 可能限量禮品掛。 ...
chungyuihing 發表於 26-12-2012 07:53 PM

麥唔係一個人只可買兩隻嗎?????
回復 42# kofumanutd

目前嚟講EB冇限客人一手買幾多隻
九折取消, gum有VIP 有mud用???
回復 44# bunchan

我相信係取消九折呢個term. 取而代之可能係會員價, 會員禮物,會員優先,會員限定?期待官方公報