Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 1月再版 Metal Build OO 7劍 (已改期)

回復  kogfss

係lo,到時瑞記咪帶頭話cut單無貨派,玩死D抄家東主,跟著佢地又玩死訂左哥D,,跟 ...
b855506 發表於 26-12-2012 11:24 AM

再版貨但係炒價賣xd
唔喇, 太貴鳥.........可以買多隻七劍都得.....
ray文 發表於 23-12-2012 11:17 AM

日網二手玩過萬二yen, 可以考慮下,之前要萬四左右:61:
日網二手玩過萬二yen, 可以考慮下,之前要萬四左右
wingsiu 發表於 26-12-2012 02:13 PM

睇吓同佢有冇緣份啦.......wingo兄入咗未:?
睇吓同佢有冇緣份啦.......wingo兄入咗未
ray文 發表於 27-12-2012 09:43 AM

一出就入左現貨,當初其實好險。因為香港個dealerfail 左, 訂左到頭嚟話無貨。 我拿拿淋出去買現貨,最後買開間鬼佬舖頭有最後一直,不過個價就貴左好多,因為魂限定我地e邊要yen 價雙倍價錢, 不過有愛無視數字,最後買左, 當然以後都無同個香港dealer 買野,最憎d人唔講信用
一出就入左現貨,當初其實好險。因為香港個dealerfail 左, 訂左到頭嚟話無貨。 我拿拿淋 ...
wingsiu 發表於 27-12-2012 03:51 PM

咁你都好好呢, 可以入到.....我之前係見過好價, 不過當時未買七劍所以冇入......宜家都係睇吓同佢有冇緣啦.......但有七劍都好滿足了.....:78:
冇O raiser 就真係.....

如果買初初訂的話,  OO + O raiser 共幾錢左右 ?
有trans-am了,買番隻7劍算了,飛機搵唔搵到2手??
回復 95# ray文

同我比你算好架啦,起碼你入左只 transam, 我寧願後追只o raiser 都好過後追只 transam
回復 96# j-man

16 fish..............................only
回復  ray文

同我比你算好架啦,起碼你入左只 transam, 我寧願後追只o raiser 都好過後追只 tran ...
wingsiu 發表於 27-12-2012 10:19 PM

但其實如果後追七劍+0 raiser都同trans-am差唔係好遠呢........:30:
bandal 應該冇試過再版 限定野架可:42:
冇O raiser 就真係.....

如果買初初訂的話,  OO + O raiser 共幾錢左右 ?
j-man 發表於 27-12-2012 04:24 PM

唔過1.8...........
MB 007

drink bun pre-order price ( first issue )

799 asia
899 HK
999 Japan

not include limited 0-rasier
一話返出7劍,y拍d貨就飛晒出黎了
MB 007

drink bun pre-order price ( first issue )

799 asia
899 HK
999 Japan

not include ...
S20081997 發表於 29-12-2012 07:17 PM

請問 asia 同 HK 有咩分別 ?

另外想問上次批貨有話日版QC好D ?