Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 1月再版 Metal Build OO 7劍 (已改期)

真係嚟得好突然呢, 如果真係可以入多隻就好喇.......
ray文 發表於 22-12-2012 12:36 AM
me too .........:D
Woo good news!!!!
唔理三七二十一,入完呢隻再入Exia起雙飛~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
下個月再版mb 7劍,咁都要鬧
正!!!! 希望有得開訂啦!!!!!
我玩R魂就夠了....

以前Metal Composite 及 Metal Build系列從未試過再版,但明年竟然兩個月內再版Unicorn及七劍,真係世事難料...  
但我想再版的O Raiser戰機及OO Raiser Tran-AM再版機會可惜不大,一隻係魂商店限定、另一隻更加係魂會場限定, 呢兩隻再版既機會近乎零。

幾時先有得訂:D.....
冇飛機有咩用:ar:
會唔會冇得訂傢:handshake:
真係嚟得好突然呢, 如果真係可以入多隻就好喇.......
ray文 發表於 22-12-2012 12:36 AM

ray文兄有冇買只0 raiser? 我都想只trans am再版啊,我未入:56:
呢隻係Metal Build正物中嘅正物, 可以的話一定要入返隻呢~
ray文 發表於 22-12-2012 01:08 AM

希望bandai生生性性保持返第一版D QC啦,講真我有D擔心
以前Metal Composite 及 Metal Build系列從未試過再版,但明年竟然兩個月內再版Unicorn及七劍,真係世事難料 ...
傲龍未展 發表於 22-12-2012 12:00 PM

傲龍兄,我ge希望同你一樣啊, 想只trans am會場版有機會再版,不過會場版一般都無得再版,唉:42:
有得再販都算係咁
有冇飛機都冇問題
會場版就算再販都買唔起
呢D消息一出
丫烏肯定有一堆bid蒲頭

又要買包大花生
炒價仙人 發表於 22-12-2012 12:01 AM

呀~仲有...............

一定會有一堆晒命圖蒲頭:handshake: