Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 1月再版 Metal Build OO 7劍 (已改期)

未呀wingo, 我得七劍及trans-AM版, 未有飛機呀.......但可以都想入多隻七劍呢~
ray文 發表於 22-12-2012 06:14 PM

快D後追番隻o raiser la:74:

MB七劍再版被拿掉了.........::63::63::63:
可能mark錯日子啫:31::o:o:o
有無攪錯呀,玩野:50:
突然間好失落囉……………
突然間好失落囉……………
地獄滾球 發表於 22-12-2012 08:30 PM

有乜好失落??你慌佢唔出咩!到時唔夠彈藥就真係失落囉......
拜託-.-正常想想也知道 1月再版的話沒有可能現在才公佈吧...
不過既然笨大貼得出來  再版計劃我認為還是會有的...不過要等3月出左EXIA後吧...
我估4~5月
今日我去精粉問過,1扭問過都話未開,但如果開,我必定唔會去精粉訂
精粉今日企入面個條4眼仔,我問佢METAL BUILD 7劍係咪會再版,有冇得訂?
佢條粉人講"未開","唔知",極唔好態度,跟住我仲未離開,企向到之時聽到佢同佢一個同事講,今日我好似錄音機咁,個個都問,同我同行的FD都話,問下唔駛咁串卦,問多句要咁的態度?
所以我必定唔會去個到訂野
今日我去精粉問過,1扭問過都話未開,但如果開,我必定唔會去精粉訂
精粉今日企入面個條4眼仔,我問佢METAL BU ...
kenneth35 發表於 22-12-2012 09:42 PM

旺角精粉呀???????
旺角精粉呀???????
sumissum 發表於 22-12-2012 10:15 PM

信和個間.............
回復 70# kenneth35

我估到你講邊個,自從見識過嗰條友態度有幾差之後,我呢2次都無入米青口口口
回復  kenneth35

我估到你講邊個,自從見識過嗰條友態度有幾差之後,我呢2次都無入米青口口 ...
kingokwww 發表於 22-12-2012 10:48 PM

老實講,就算真係得佢有得訂,我都唔會訂,最多玩少隻
但佢的態度俾人覺得佢係唔懮做
其實我估應該一定會再版,不過開訂同出貨時間真系好唔正常。  我算佢一月底出貨e家都得個一個月多D,同埋仲要趕住出EXIA, 應該唔會夠時間.  我估系EXIA出左之後再版會合理D。  因為有一少部分玩家中意買野買齊一條line(我系其中之一...:73:), 咁買唔到之前只00 七劍可能唔會入只exia, 雖然MB EXIA都好受歡迎. 而且系EXIA出左之後再版七劍先合乎B社做野一向作風。 而且大熱好賣機體唔系魂限同會場一般系一定會再版(R魂都可以再版冇理由MB咁好赚唔再版). 我估今次應該系臨緊年尾就放假,所以D員工忙住埋尾唔小心放錯野, 將一D消息洩露左。  所以應該會系一定會再版, 不過唔會系一月
快D後追番隻o raiser la
cybster 發表於 22-12-2012 06:32 PM

唔喇, 太貴鳥.........可以買多隻七劍都得.....:@
唔喇, 太貴鳥.........可以買多隻七劍都得.....
ray文 發表於 23-12-2012 11:17 AM

好似我咁
一個七劍型態另一個00 raiser:)
所以我建議你追番隻0 raiser