Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2013年5月 FIGMA 刀劍神域 桐人 (延期6月)

上次係may玩具買行版shf,有好勁爆的顏料出界問題, 問佢可唔可以換,再唔係同bandai換......
同叫我自己call bandai......:what:
回復 91# cavalry01 [/

店舖唔一定肯同你換...行版應該係搵x華行
之前試過自己搵x華行,一件換左我半年,一件換左我一年

回復 90# 小學生

我以前都幫開MAY訂/買野ge,貴十幾蚊都算,幫襯開
但有次,同佢訂FIGMA 中野梓,佢同我講,貨好少,要三魚,重話到貨平左會退翻
之後貨到,孤仔賣二魚25,我當堂O曬
上到去拿貨,佢現貨都係二魚35,但我比尾數,佢竟然話,跟單比(一魚訂,二魚尾數)
我當然唔順,同佢嘈完最後尾數比一魚半(即共二魚半)

重有次訂SHF帝王KIVA
訂果時講好二魚25日版
到貨同我講日版唔夠派,二魚25只比到行版我
要我補多十五蚊買日版.....

之後,已對此店失去信心
我都算熟客,但估唔到佢唔熟唔食.....
有冇ching已經收到孤主九龍灣店/其他分店call,過2日出開去想順手拎埋
回復 95# lagann

灣仔星期6到 正常其他都到埋 不過最好打去問先 之前試過去到冇哂要的下一轉先有
回復  小學生

我以前都幫開MAY訂/買野ge,貴十幾蚊都算,幫襯開
但有次,同佢訂FIGMA 中野梓,佢同我講, ...
bully24285 發表於 23-6-2013 11:36 PM

五月出左名{:2_280:}
:70:今日去穩已經剩返信和有,仲要僅此一間,賣到生髮靈,貴到嘔
Y拍已上到四字頭. {:1_206:}
同國寶訂左 生生靈,雖然一向訂價貴少少
不過勝在服務一流,又會自動波拎一棟比你慢慢揀:78:
晌亞馬遜訂左, 坐緊飛機嚟. {:1_203:}
若然唔係香港截左訂都唔會上網訂,
好在日元跌左咁多, 連運費大約都係現貨價.

回復 94# bully24285

今日我去拎佢收原價喎
回復 102# 小學生

可能佢改左la,但我都係唔敢再係佢度訂野la....