Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] 你也可"輕先"『幪面超人W』"DOUBLEDRIVER"變身腰帶實物試玩

見到樓主戴到上身, 立即訂左!
反狗城條BB W 腰帶都要五舊水, 又得4 款GAIA MEMORY, 又要拎去改裝先戴到........
正呀~~~~~~~~~~~:71:
想睇女模樣的相呀~:63:
我肯定呢張才是最亮點~ 哈哈~

我肯定呢張才是最亮點~ 哈哈~
人仔貓 發表於 8-12-2012 01:53 PM

................... My friend....................... :(
頭像被屏蔽
德哥,條腰帶最多可以for幾多寸腰圍?40寸得嗎?
德哥,條腰帶最多可以for幾多寸腰圍?40寸得嗎?
聶風 發表於 9-12-2012 09:36 AM

For trial, as it is not a final product, I guess 34-36 is maximum.

And, the most important thing is... U haven't reached 40 at all!  :DD
Taiwan announced already.  But no news for HK's fans..................
Douglas.M.Saint 發表於 5-12-2012 11:13 PM

香港唔係都有帽咩?