Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] 你也可"輕先"『幪面超人W』"DOUBLEDRIVER"變身腰帶實物試玩

好彩只係試版加原型.....嚇得我....d色
:Q點解德哥有試版嘅!?(仲有靚女睇!?這讓我們這些孤獨的小宅情何以堪)
:36: 一出已order~~
thanks for the nice sharing DMS bro~ :71:
德哥冇女朋友但係有老婆wor
點解吾係2人變身ge @@
德哥差禁頂帽就係cosplay:66:
回復 1# Douglas.M.Saint

德哥沒女友但有老婆喔。。。哈哈。但系好驚奇德哥點解甘遲先分享限定可動黑魔。啱啱入定系珍藏多年先拆盒?
好嘢! :71: 齊齊來 Henshin~!

噢....已入了superbest...同呢條無緣了...haha:71:...無緣對我荷包來講..是好事:34:
:46:好帥哦~~

心大心細中............

有時真心唔知版大你攪乜...你張相就咁清楚...女模張相就得條腰...:67:

明明有老婆又集集吹自己無女友...那是個人風格嗎?.真的需要攪到自己咁嗎?..呢道好多人睇你做阿頭的
有時真心唔知版大你攪乜...你張相就咁清楚...女模張相就得條腰...

明明有老婆又集集吹自己無女友 ...
老文 發表於 6-12-2012 10:20 AM

Yes!  My style and joking.  Why so serious?  And I will carry on for that and just stating the fact.  :shy:

回復  Douglas.M.Saint

德哥沒女友但有老婆喔。。。哈哈。但系好驚奇德哥點解甘遲先分享限定可動黑魔。 ...
blk 發表於 6-12-2012 08:31 AM

After seeing the post from Artoo for Hakaidar, my SIC fire was burnt again and wanna open it for sharing.  :shy:

點解吾係2人變身ge @@
德哥差禁頂帽就係cosplay
jokeryan 發表於 6-12-2012 08:29 AM

德哥身打扮經過心思熟慮先上去咁啵
不過好似差頂帽先係完整既cosplay
Andyccel 發表於 6-12-2012 12:36 AM

Not only the hat, but also the vest... :(

珍珠閃……早就猜到……
那一日去看實物就知

東映道具每枝記憶體並不是那麼"晶瑩剔透

這點,我看回OOO Den-O All Riders Let's Go Kamen Riders發現....

至於成人版腰带真的同 正常版(4USB) 同 Super Best(6USB) 的 W Driver沒異……
成人版 實物

正常版(4USB) 同 Super Best (6USB) 的 W Driver

很型這張~但是Maximum Slot是在右邊不是左
已訂!準備同老婆一同“輕先”!超其代!