Toysdaily 玩具日報

查看: 13713|回復: 15

[分享討論] 已更新有比例圖~請問這兩隻PA改Batman:AC有咩分別~!?

已更新~有比例圖~

請問這兩隻Play Arts改Batman:Arkham City有咩分別~!?

2012年 2月 Play Arts Kai Batman: Arkham City

2012年12月 Play Arts Kai Batman: Arkham City

我覺得冇分別:64:

披肩唔同,心口logo大dd,耳仔短返少少,配件有少少分別,勾槍三頭變單頭,但多左個連住cable既勾替換,仲有多個頭替換
其實無咩大改動,因為game入面都係兩集用同一個造型
條belt都有少少唔同.................
披肩唔同,心口logo大dd,耳仔短返少少,配件有少少分別,勾槍三頭變單頭,但多左個連住cable既勾替換,仲有 ...
kevchan1103 發表於 3-12-2012 11:06 AM

補充:
手腳護甲 兩肩披肩可活動 後披肩不能動無左兩個關節痴死 SIZE 大左
兩位大大都好強, 我望了很久先發現分別 :55:

RE: 請問這兩隻Play Arts改Batman:Arkham City有咩分別~!?

兩位大大都好強, 我望了很久先發現分別
nesidoh 發表於 4-12-2012 12:18 AM

因為我買左:31:所以咪咁清楚羅:53:
因為我買左所以咪咁清楚羅
JAYLAU2024 發表於 4-12-2012 12:30 AM

咁請問聲師兄,新呢隻活動能力是否好過舊果隻?
如果有舊版是否無必要買新版呢?謝
咁請問聲師兄,新呢隻活動能力是否好過舊果隻?
如果有舊版是否無必要買新版呢?謝
Ryoma 發表於 4-12-2012 01:32 AM

你當佢係新系列會好d 如果拼埋舊嘅比例上就好似羅賓咁
活動能力因為件袍無左關節不能反起只能夠企屈膝件袍會頂住
同埋胸部比舊平所有都係新造
你當佢係新系列會好d 如果拼埋舊嘅比例上就好似羅賓咁
活動能力因為件袍無左關節不能反起只能夠企 ...
JAYLAU2024 發表於 4-12-2012 01:51 AM

再補充小小
同Catwoman一齊比例會正確d
回復 9# JAYLAU2024

但高度上應該無問題?
我有armored batman, 黎緊想買robin同佢一pair
回復  JAYLAU2024

但高度上應該無問題?
我有armored batman, 黎緊想買robin同佢一pair
edmondphk 發表於 4-12-2012 09:16 AM

好難講新BATMAN大隻好多 因為高左一對耳 照比例羅賓會同舊BATMAN一樣高
回復 12# JAYLAU2024

唉,PA最有問題就係比例唔統一
新呢隻好似靚d...但比我..我會入電影造型
已更新~有比例圖~