Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] WWR 系列 “HAROLD AND SON”

Harold 機械人的最新相片, 我想要小的 DIY Harold ~ :D

回復 1# ATOM2003
3a又發功 , 今次又死得 ..............:59:
回復  ATOM2003
3a又發功 , 今次又死得 ..............
leo.fans123 發表於 28-11-2012 03:32 PM

Leo大 ~ 何只發功 ~ 直頭是父子兵齊發功 ~
大家有看到 3A 官網發佈的標題嗎 ? “HAROLD AND SON”

即是很大機會是大小一套買的, 可能又要組團了, 我只想要小的 ~ :D
Harold之前有L.A.紅色圖,Caesar又有新嘅L.A.紅色,又可以組成L.A.紅色軍團!
2月6日開買了, 大小一對一次過有15隻色揀, 真係照顧晒所有收藏 3A 特定色系的 Fans ~ :D

但可借今次還未有我儲開的 "666 沙鬼" 和 "EMGY" 色系出現... :63:

無 沙鬼  和 EMGY 可以pass
Wow , full confidence to have many color way :71:
However, not my cup of tea... skip skip :43:
無腳Caesar, 今次真係pass喇:67:
可能之前JDF唔賣得,所以今次買大送小來速銷。:p

EMGY可能又是F5:67: