Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] TAMASHII NATIONS SPECIAL EXHIBITION@ TAIKOO MTR STATION 今日開始!!

啱啱收到信,唔知有乜睇,太遠亦唔會去,希望各大大報吓料啦!:)

★…NEWS…★
TAMASHII NATIONS SPECIAL EXHIBITION@ TAIKOO MTR STATION 今日開始!!
地點: 港鐵太古站內C和E出口前 (近吉之島和太古城中心出口方向)
期間: 2012年11月23日(五)至11月25日(日)
時間: 早上11時至晚上7時
內容: 届時將會展出TAMASHII NATIONS 12月重點商品,香港魂WEB商店現正接受訂購之商品,更可即場預訂!
[S.H.Figuarts Kamen Rider Wizard Flame Style 等各種形態同場展出!!]
歡迎來臨參觀!!
想知咩叫做把鬼,就去啦.....
(所謂現場訂貨, 即係有部notebook係度,比你上網訂......:47:)
想知咩叫做把鬼,就去啦.....
(所謂現場訂貨, 即係有部notebook係度,比你上網訂......)
嘉美尤 發表於 23-11-2012 04:15 PM

:x唔通佢嫌昨天d人插得唔夠勁:x
封信都已說了有有乜睇!
12月出d貨和S.H.Figuarts Kamen Rider Wizard 系列
封信都已說了有有乜睇!
12月出d貨和S.H.Figuarts Kamen Rider Wizard 系列
cccccto 發表於 23-11-2012 04:21 PM

其實原本無野的,係佢玩野整個預告出來先比人插:DD
去左,對12月冇野中嘅我黎講真係把鬼:31:
wish I could be there.
現場睇左金色勇者王實物 , 我覺得襯色唔錯 , 比剩電度靚 :77: