Toysdaily 玩具日報

查看: 3995|回復: 10

[個人收藏] 舊物分享之山口式產物

都唔記得幾時買,但只少都有七八年喇...仲記得個時仲番緊學
當時買佢既原因都係覺得佢好鬼型,之後先知原來係PS2 遊戲既主角.

本身有兩個表情既頭,髮型都唔同,但有一個已經唔見左...

以前既出口式係無個D波仔,同埋比例上都無規定話幾大隻

背隻先最型!!!

同場加影山口式勇者王,做型一流!不過品質,上色,就一定輸比今時今日既超合金
個時出左三個款,我全陪買曬,當中分別只是武器不同

三合一

山口式勇者王:71:
呢隻唔係山口黎喎
原型師係 榎木
反而同一個人設定嘅TRIGUN其中有兩隻係山口做原型
幾型WO~~HAHA~~ 多謝分享~~
我仲搵緊我仲搵緊
隻game我有玩過,副棺材係look砲黎:36:
第一隻真係好型棍
擺左咁耐都仲咁正
我仲搵緊我仲搵緊
lisalasu 發表於 19-9-2011 09:52 PM

你仲搵緊?GUNGRAVE?
Kaiyodo 當時出可動成品係出得最正既. 當年 Bandai D成品都仲係好小孩向, 好似仲未有Collector's 部
Kaiyodo 當時出可動成品係出得最正既. 當年 Bandai D成品都仲係好小孩向, 好似仲未有Collector's 部
insomniac 發表於 19-9-2011 10:50 PM

個時我仲買左一大堆山口Virtua ON,都好正!可惜比我玩爛曬...
支持舊物分享...一些玩具的確被好多人遺忘