Toysdaily 玩具日報

查看: 12140|回復: 36

[玩具攝影] 第三發 Persona 4 伊邪那岐大神

大家好 見到我 又係出persona 既POST既時候了 XD

伊邪那岐大神
為主角Persona 最終形態電視出現係隱藏結局中
GAME 入面要用12隻唔同 PERSONA 合出
(好想玩 persona 4 golden :79:)

這隻大神訂貴了
但有愛補救

這個系列暫時跌價都幾勁
因為唔多人識既關係吧
變相如果唔急既話
等一排能以好價入

廢話少講 去圖
圖還是照舊影得不好
希望大家亦能俾意見 (例如角度 光暗 背景等等)   
不好意思:50:

第三隻persona

配件照舊唔多 要是能加effect 更加好

\

可動不太好...

腳因為有衫頂住 所以都唔太可動

龜...波...氣...功

把劍好難裝...
亦都揸得唔穩..

因為可動唔太好(關節太緊)
所以要伸直擺呢個動作都搞左好耐

個人認為這張已經是最好:70:

暫時呢個系列冇新作
希望可乘住出PERSONA 3 movie 既勢出番persona 3 既persona
例如messiah :71:

同埋加多D effects 因為始終配件唔多

有EFFECT 會玩得開心D

謝謝大家支持~
呢套野其實好好睇
玩具都出得好好:71:
之前買左伊邪那岐
手握部份真的做得很差
地台雖然不錯...但無法手握武器擺姿態都係曬氣
呢套野其實好好睇
玩具都出得好好
卡妙 發表於 22-11-2012 11:51 PM

謝謝卡妙大

HAHA 我都幾鍾意校園動畫

玩具我覺得還有進步的空間
多D effect parts 會幾吸引

大大亦有入手嗎?
回復 3# killau

同意 killau 兄所說
本體不錯
但武器揸不好實在一大敗筆!
feel 到你比預期中失望咁款喎
今日經過賊旋齋望覺得幾靚,然後就諗今晚應該會見到你開帖
feel 到你比預期中失望咁款喎
今日經過賊旋齋望覺得幾靚,然後就諗今晚應該會見到你開帖
歪不正 發表於 23-11-2012 12:50 AM

hi 不正兄 很高興又見到你了:77:
係牙 始終覺得佢好型
所以都希望擺到好型既POSE 出黎
但因為可動同揸武器果度扣左好多分:26:

HOHO 對牙 persona fan:38:

還有 謝謝你的支持:35:
我也来支持支持。咦,vasaga兄没买自来也?

套卡通和game都不错。我当年玩persona 1到一半死save后,就再冇玩。到persona 4才再玩,也是最后一隻我在ps2玩爆的game。好玩!

原来将会有persona 3的电影吗?期待,如果好看,就买回隻game玩。:73:
我也来支持支持。咦,vasaga兄没买自来也?

套卡通和game都不໨ ...
gazza1211 發表於 23-11-2012 01:23 AM

等到你了gazza 兄:65::35:
自來也沒有買 :30::38:
不是太吸引 但冇人有報告:26:

看完報告也許會心動~

persona 4 是我第2隻打爆的persona game:51:

persona  真的很吸引!!!

對牙 出左5秒trailer 都幾個月
但一直都冇最新的消息
很期待的說
ttp://gematsu.com/2012/08/persona-3-the-movie-teaser-video

p.s 看來你心情不錯 Good:^
:oh:可惜伊邪那岐大神無系TV版出現
可惜伊邪那岐大神無系TV版出現
DCD1646 發表於 23-11-2012 01:43 AM

DCD1646大
真實結局(8月出既true ending)算是TV版嗎?
如果只以25隻TV既話係冇

回復 11# vasaga
:Q原來有出true end !?動畫後追完後除左劇場版同game情報幾乎都無乜留意了

多謝提醒,宜家去追番個集了:$
回復  vasaga
原來有出true end !?動畫後追完後除左劇場版同game情報幾乎都無乜留意了

多謝提醒,宜 ...
DCD1646 發表於 23-11-2012 01:50 AM

對啊:35:
欣賞true end 吧:shiny:
回復 13# vasaga
:DD說不准我睇完又會忍不住跌進這條line了(SHF robot魂 ultra-ACT 已墮入深坑:60:)
Persona3有電影咩?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!:50:
咁興奮?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!