Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 第三發 Persona 4 伊邪那岐大神

回復  vasaga
說不准我睇完又會忍不住跌進這條line了(SHF robot魂 ultra-ACT 已墮入深坑)
DCD1646 發表於 23-11-2012 01:57 AM

:shiny::*
來吧 期待你們影既相(一定好過我:()
我暫時還很專一的說:o (其實係冇錢:49:)

SHF ROBOT 魂我忍手忍得好辛苦:help:
Persona3有電影咩?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
咁興奮?!?!?!?!?!?!?!?! ...
歪不正 發表於 23-11-2012 02:00 AM

不正兄
對啊 佢話製作中
但一直都未Update
youtube search persona 3 movie
應該有15秒的trailer~
http://www.youtube.com/watch?v=qW4ngVC3LHc
真係得15秒仔 Sosad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唉啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊忽然好興奮
石田彰配音的男主角啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
田中理惠啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
綠川光啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
中井和哉啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
真係得15秒仔 Sosad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唉啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊忽然好興奮
石 ...
歪不正 發表於 23-11-2012 02:11 AM

係牙 好頂隱:no:
我唔介意等多一排
但請製作高D水準 吸引多D人:D

我權限不夠 回不到你的msg
先謝謝你
但我在那邊也是權限不夠:ice:
回復 16# vasaga
:(我影相技術都唔嫁......又要無地方影,仲要用低清手機
:oh:話說.....不行了,我的忍耐被打破,近期去入手大神:49:
最近上TD没有以前频密,可能没有太多吸引的玩具,日本经济可能真的很差。自来也,有很多日本的报告啊:blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51845479.html

有些事既然最后也改变不了,心情只有随时间慢慢接受。谢vasaga大关心。
回復  vasaga
我影相技術都唔嫁......又要無地方影,仲要用低清手機
話說.....不行了,我的忍耐被打 ...
DCD1646 發表於 23-11-2012 02:31 AM

無地方影X2 我都係自己張書枱影咋:sad:
唔會低清既
而家D smartphone 影出黎都唔差~~

HAHA 期待你的報告:DD:DD
最近上TD没有以前频密,可能没有太多吸引的玩具,日本经济可能真的很差。 ...
gazza1211 發表於 23-11-2012 09:52 AM

gazza 兄睇得開就可以了
自來也可動不錯 有點心動~
呢個角色造型好特別,可以介紹下嗎?
呢個角色造型好特別,可以介紹下嗎?
@rtoo 發表於 23-11-2012 11:40 AM

@rtoo 兄
當然可以

伊邪那岐大神為主角的persona
persona 類似JOJO的替身

亦都是內心另一個自己
如果拒絕承認 會導致暴走
承認既話就會變成戰力   

正常人就得一個persona
主角就有無限咁多:^

persona 可以係人型
亦都可以唔係人型 eg 動物

至於伊邪那岐大神為主角最終persona
造型特別 因為係金子一馬出手吧XD

不知道講咩了
想知多D既話睇番persona 4 the animation 吧~:shiny:
吾知點解唔多中意大神個造型。。。之前見日本有人post過隻別西卜出黎 吾知咩廠出的
吾知點解唔多中意大神個造型。。。之前見日本有人post過隻別西卜出黎 吾知咩廠出的
savage 發表於 24-11-2012 03:06 PM

Haha 我覺得不錯的說 各花入各眼

別西卜 即是大蒼蠅嗎??
件衫令我聯想到由番長變部長:66:
件衫令我聯想到由番長變部長
ORZ3000 發表於 24-11-2012 07:23 PM

番長會令我聯想起大門大:DD
套衫係幾好 不過都限制可動:die:
回復 27# vasaga
系啊 大蒼蠅我幾中意 口味重了咳咳