Toysdaily 玩具日報

查看: 7406|回復: 15

[Hot Toys] 純粹分享CA2 盾顏色分別及戰衣出場長短時間(不劇透,但唔想知住就勿入)

有幸尋晚睇左首映,不過劇透就唔la,唔想俾人插…
如果以下都覺得透左咁就請大家俾個面唔好插爆我,或者大家一早已知以下分別…:26:
冇睇開漫畫,只睇戲,一直好奇點解係trailer(同之前ht張圖)見到有時個盾係藍銀色又有時係紅藍色(但都係新戰衣時拿的)
藍銀色 - 夜間潛行作戰用stealth type
紅藍色 - 平時日光日白用

戰衣… 剩係想講,冇戲中戲,全部都係發生係現在
出現長短時間,我只計用來打交戰鬥既時間,3種戰衣出現既時間係唔差得好遠- 點解3種? - 新戰衣,golden age,同埋著便服打……:56:
咁好唔好睇呀?
如果以最近嘅雷神2比如何?
回復 2# 不肖生

個人黎講覺得好睇過雷神2,但冇IM3咁好睇,雷神劇情比較簡單直接,呢套好多野,劇情將會影響及連落去出年既avengers2(唔只係片尾果dd),都係果句,記住一完場唔好走住啊∼
貓貓大師話有兩段片尾喎!:shiny:
回復 4# sunnyfatb

冇錯!!!
回復 4# sunnyfatb

:36: 係度再講咁多我會俾人…  {:1_214:}
回復  不肖生

個人黎講覺得好睇過雷神2,但冇IM3咁好睇,雷神劇情比較簡單直接,呢套好多野,劇情 ...
蚩尤邪神 發表於 2-4-2014 11:24 PM

ANYWAYS謝講解...即係HT新戰衣FIGURE有機會有晒兩款盾做配件~

另...好唔好睇真係好因人而異...
我就覺得雷神2同IM2都好睇過IM3....hehe~
最緊要係冇戲中戲,冇畀某個會中講中咁大鑊:DD

回復 7# MAX

hehe係呀,睇戲都係好個人喜好,都係大家交流分享下:77:
official海報跟紅色,marvel legends就出藍盾,希望ht真係咁好俾晒2個啦∼

回復  sunnyfatb

係度再講咁多我會俾人…
蚩尤邪神 發表於 2-4-2014 11:42 PM

我本人就冇咩所謂啦!都知道必睇!早啲知有早知好!可以易啲知佢講咩!遲知就有新鮮感!我睇戲前我有時都睇影評先!
Thanks ching, 再睇埋hysan ca 展覽啲相,便服版都會出
美國隊長新戰衣會否今天HT開訂?
估計藍銀色盾有可能係VIP Gift!非VIP只要捐款就得到!
美國隊長便服版最大機會做動漫電玩節限定版!
但睇下係今年定下年!
HT “Marvel's Captain America: The Winter Soldier: Join Forces at Hysan Place
From HT fb:

回復 12# toyman

你認為ht咁好死比100就可以有個盾? :57: