Toysdaily 玩具日報

樓主: fannyabc128

[分享討論] EB一支鐵甲威龍手槍會唔會迫到HT又發癲呢?

回復 62# 黃金獅子座

我真系對新robocop好好好失望lor.......都晤知以Mud.....
回復 76# bunchan

我都好失望 , 叫 ironcop 多過似 robocop :53:

大家不用奇怪,其實電影公司真係問過軍事科學家,如果有機械警察會點樣?

唔信?你睇港產/祖國的電影都係咁

:x
新件跟舊件直頭兩種STYLE, 但造型似IM又似HALO應該好合現代人胃口, 仲要係黑色添.
回復 78# mushroom
呢套野真係正.........:(
回復  hotroys

師兄同我諗既一樣!!
因為動漫節ROBOCOP 已經DISPLAY 左真人頭既劇照, 可能有玄機~

...
kimlam 發表於 21-11-2012 11:47 AM

不過搞笑在明明HT 係出ROBOCOP 第一集,
但圖冊既內容就唔係第一集:80:
EB可以做到以下功能嗎..?
1, 大腿的機關...按制可以自動彈出配鎗
2, 發聲功能,  
Drop the Gun,  You're under arrest.
Dead or alive, you're coming with me.
Come quietly or there will be trouble.
Thank you for your cooperation!
回復  mushroom
呢套野真係正.........
EDMONDLUN 發表於 23-11-2012 09:40 PM

你入唔入呢隻1/4?

EB可以做到以下功能嗎..?
1, 大腿的機關...按制可以自動彈出配鎗
2, 發聲功能,  
Drop the Gun,  You're ...
MAX 發表於 24-11-2012 02:22 AM

NECA好多年出左一隻18吋,可以發聲
頭像被屏蔽
回復 83# mushroom
師兄,我要睇下$$$先決定........:54:
回復 82# MAX
我都想知BILL 話:"實現大家多年來夢寐以求的多項超炫功能∼" 係邊D功能??

1.大腿放槍位可以按掣自動彈出??
2.發聲??
3.拳頭上支針可以真接彈出, 唔駛換件??
4.頭盔可以直接除??
回復  mushroom
師兄,我要睇下$$$先決定........
EDMONDLUN 發表於 24-11-2012 11:33 AM

你有的,不要扮。睇你圖像就知
回復  MAX
我都想知BILL 話:"實現大家多年來夢寐以求的多項超炫功能∼" 係邊D功能??

1.大腿放槍位可以 ...
kimlam 發表於 24-11-2012 11:39 AM

3.拳頭上支針可以真接彈出, 應該唔得,因為太危險
回復 87# mushroom
邊有.........:help:
回復  黃金獅子座

我真系對新robocop好好好失望lor.......都晤知以Mud.....
bunchan 發表於 2012-11-22 23:05

似無敵破壞王